Люди, які закликають усіх до олімпійського перемир'я самі мають припинити терор.

07 лютого 2014, 14:01
Власник сторінки
0
205
Люди, які закликають усіх до олімпійського перемир я самі мають припинити терор.

Потрібно називати речі своїми іменами, а не прикриваючи білі сторінки історії освячуати продовження терору.

Оприлюднення Службою Безпеки України частини документів з архівів радянського КГБ, що вже роки безнадійно вимагалось, дає надію сподіватись на спад політичного проросійського впливу і агентури ФСБ на цю державну структуру. Матеріали, засвідчили, що чекісти масово переодягались в бандерівців, вивчаючи мову і говірку, і діючи нібито від імені ОУН-УПА, робили все, щоб дискредитувати національно-визвольний рух, направлений проти московсько-більшовицької окупації. Це аж ніяк не є незнайомою правдою, а лиш її підтвердженням, подібно, як це і у випадку попередньо розсекречених СБУ документів про Голодомор 1932-1933 рр. Найбільшої втрати такий факт розсекречення завдав по позиціями антиукраїнської пропаганди, направленої проти ОУН-УПА. Російськовислужливі крикуни, після оприлюднення документів, змушені були заткнутись на деякий час, і йти додумувати нові способи агітації проти "нехорошого" національно-визвольного руху.

Нарешті СБУ вирішило припинити мовчазно покривати злочини НКВД, підтвердження яким є у них в архівах. З відновленням Незалежності України, потреба в розкритті засекреченої інформації через злочинний її характер постала одразу ж. Але залишковий з СССР вплив проросійських сил, зав'язаний на сучасній політиці РФ, разом з боягузтвом української влади перед констатацією правди неприємної для імперського іміджу Росії, не дозволяв це робити. Проте потребу в новодержавному українському погляді на моменти нашої історії, які через залишкову силу радянсько-російської пропаганди і сучасні намагання РФ втримати Україну в підросійському статусі, час не знівелював і такі питання, як ОУН-УПА, стоять гостро. Марні намагання "споживачів" відсторонитись від цього, і з забутою душею дружити з послідовниками катів, не здійснюються. Боротьба за відстоювання національної гордості і правдолюбство йде повсякчас, не зважаючи на переважаючу силу протягування російського погляду на Україну перемішаного з безоб'єктивною агітацією.

В чому сила оприлюднення частини документів про псевдобандерівську діяльність чекістів? Звісно в правді, і ще більше в її дії. Причому деякі особливості подачі повідомлення про "переодягнених чекістів", залишили неприємне відчуття і усвідомлення наскільки Київ далекий від реалій Західної України як тодішніх так і теперішніх.

Також, будучи не здатними одразу ж сприйняти цю інформацію, чіпляючись за будь-що, здійснювались спроби звести оприлюднення документів про таке "переодягання" до свідчення, наче про вивідуючий маскарад, змазуючи масові тяжкі злочини проти неозброєних людей. Які не тільки по великому рахунку були невинними, підтримуючи свою українську армію УПА, а й навіть за формальним законами проклятого СССР. Та в НКВД, як і в таємно-явній лінії більшовицько-російської партії, діяли свої ознаки вини: українець-значить співчуваючий і проти Кремля, західний українець-значить посібник ОУН-УПА. Тому й говорити про якусь там мораль в НКВД і через те мати сумніви-це брехати самому собі.

Проваливши в значній мірі компанію по дискредитації ОУН і УПА перед населенням Західної України, відігрались сповна на підриві ідеї національно-визвольного руху в очах решти України, в наслідку і у всього СССР. Задля цього активно підмальовувався образ жорсткої ОУН СБ. Та неминуча кара смерті, застосовувана Службою Безпеки ОУН до сексотів і зрадників, знаходила негласне розуміння через констатацію понівечених доль тих, кого запроданці здавали в лапи "ласкового" НКВД. Тому щоб показати "бандитизм" націоналістів, більшість створених загонів чекістів, які діяли під видом бандерівців, всю злість і садизм направляли проти присланих з інших регіонів України людей різних не ворожих ОУН професій. Так, за доносом чи з підозрою на співчуття українській справі, гинули нібито від рук УПА вчителі, лікарі, інші люди, які не мали відношення до війни ОУН проти радянської-російської влади і її опори НКВД. Та останні зробили з них жертв цієї війни...

Це і є те, що де прямо, а де непрямо підтверджуються словами голови СБУ і оприлюдненими цим відомством документами.

Навряд чи можна сподіватись на просвітлення умів тільки однією якоюсь дією, як наприклад подання документальних свідчень з архівів КГБ про злочини чекістів під видом бандерівців з метою дискредитації УПА. Ґрунтовані на російсько-імперському погляді на світ люди з часом старатимуться забути і вдавати, що такого наче не було, як це робиться з іншими доказами, які свідчили про теж і навіть про більше. Але, без сумніву, наступників у них значно поменшає, не кажучи вже про скептичні погляди на їх неукраїнські позиції.

Зовсім ж по-комуністичному є намагання дістати Українських Повстанців при тонучому НКВД і по-дурному виправдати останніх, стверджуючи що ніби ОУН-УПА теж "переодягалась" під червонопогонників. Тут розрахунок на наївність і на підготовлений пропагандою грунт для таких звинувачень. Але розглянувши це звинувачення детальніше, досить легко стає зрозумілим вся його брехливість. Найосновнішим запереченням переодягання в чекістів з діяльністю направленою на дискредитацію радянської влади є те, що московсько-більшовицьке ярмо не потребувало ніяких додаткових аргументів проти нього. Особливо це актуально для українського народу, що пережив більшовицько-московську навалу в 1918-1920 рр., голодомори, репресії, катівні НКВД, масові виселення в Сибіра. Крім того підготовка "переодягнених" бандерівців вимагала б великих затрат часу і ресурсів, яких у лісових братів не було. Також в разі провалу такого загону "червонопогонників", коли вони наче намагались говорити по-російськи, коштувало б підтримки населення, що було життєвонеобхідним для Українських Повстанців. Тому це ніщо інше, як спроба перекинути кров і грабунок не прихованих НКВД-ешників і розгульних банд сформованих з наглих червоноармійців на ОУН-УПА, коли останні не дозволяли дисципліною до такої підлоти опускатись.

P.S. Вчора в Києві група в комуфляжному одязі схожому на одяг майданівців розтрощила два ресторани. Якщо раніше ці люди діяли скритно і професійно, то тепер остаточно знахабніли. З Харкова привозили банди відморозків, які спочатку блокували автомайдан і перед камерами погрожували зброєю. Після того почалися зникнення лідерів майданів, і підпали автівок, а тепер покалічили двох хлопців в КМДА. Усе це робилося для того, щоб навести жах на людей з майдану і киян, щоб ті не допомогали їм.

Люди, які хочуть олімпійського перемиря  мають припинити кришування погромів. Мають закрити рота для своїх провокаторів, щоб ті спочатку припинили обзивати політиків сусідньої країни хворими психами. Заспокоюють своїх бойових крабів(які тероризують навіть міста західної України, а про Харків і інші міста сходу страшно згадувати). Харківському клану різко перекрили величезний фінансовий потік, який ніколи не компенсує вся промисловість харківщини і схоже в них почалася ломка, тепер цей потік хочуть контролювати інші, можливо поділяться з іншими учасниками захвату Києва. Нинішня влада і правоохоронці випустила його з країни.

Про їх провокації і підривну діяльність в контрольованих ними областях можливо написати не одну книгу. Переконаний, якщо їх заберуть в Україні буде спокійніше і наші політики між собою домовляться і з Росією будуть набагато кращі стосунки. Немаю жодного інтересу когось обманювати і щиро раджу росіянам негайно забрати провокаторів.

Здається, Харків, як губка втянув в себе все найгірше з "совка". Один харків’янин пограбував столицю інший “наполеон” рукою керує усією ВР. Мене шокувало інтервю з одним викладачем харківського інституту міліції. Виявляється що такі, як він мають значно більше прав ніж інші, а дехто взагалі не має жодних прав. Виявляєтся, настав час таких як вони, а підприємливі люди відстали від життя і вже не в тренді. А таким злодійкуватим учням харківської управлінської школи, як Черновецький, колишнім прокурорам, взагалі все дозволено від дерибану до рейдерства. Доводилося стикатися з вихованцями таких викладачів і з такими чиновниками харківської школи, як Черновецький, які кришували бєзпрєдєл, навязазуючи таку модель усій країні. Якщо так і далі піде, то Вишинський і Берія скоро будуть відпочивати.

Ставлячи палки в колеса і ігноруючи думку людей з західних регіонів, вони нахабно зірвали асоціацію з ЄС, забезпечивши підприємства промислових регіонів сходу китайським і російськими контрактами, а своїх виборців роботою і високими зарплатами. Виборцям західних регіонів вони подарували бюджет, коштів з якого не завжди вистачало на необхідний мінімум і візозовий режим для заробітчан. Після того, вони спочатку протянули "диктаторські закони", які загострили конфлікт і привели до жертв, а побачивши наслідки, перелякалися і зробили крок назад (відмінили їх) і притихли.

Тепер знову піднімають голову і вкидаючи деструктивні ідеї намагаючися зірвати переговорний процес. Їм надоїли ці ігри в демократію, вони не звикли до конкуренції, владу вони звикли поредавати "по наслєдству", а не виборювати в конкурентній бородьбі.

Їх улюблений прийом - довести будь-яку ідею до абсурду. Коли опозиція починає розмову про обмеження повноважень президента, на рішення якого комуністи мають дуже великий вплив, комуністи вкидають безглузду ідею спрощення посади президента і перехід до чистої парламентської моделі. Я не хочу розповідати про статки і стиль життя деяких комуністів, але деякі праві опозиціонери, які сповідують ліберальні цінності своєю бородьбою за інтереси пролетарів більше нагадують бідних, як церковна миша, якщо не комуністів, то соціалістів точно. Усе це вписується в в їх ідеологію - українець-значить співчуваючий і проти Кремля, західний українець-значить посібник ОУН-УПА. Тому й говорити про їх моральність і через те мати сумніви-це брехати самому собі.

 Неозброєним оком видно, як повідок на який усіх нас привязали з часом стає все менший. І не лише український президент, дехто теж признавався, що він лише раб на галерах совкової командно адміністративної системи, яка після розвалу союзу, оговталася від шоку і ламаючи хребти взялася відновлювати свої позиції.

P.P.S. Все пізнається в порівнянні. Події після майдану показали, що західні демократи нічим не відрізняються від комуністів. І ті і інші діють жорстко, намагаючись видавити максимум з людини. Війни чи холодні, чи економічні вимагають повної мобілізації усього наявного потенціалу підконтрольних територій... 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.