45 мільйонів креативів

04 лютого 2013, 21:46
Власник сторінки
Журналіст
0
492

Згодом я одружуся. А саме 16 лютого. Мені довелося багацько часу витратити на пошук фотографа, тамади і оператора. Кожен пропонував себе, як міг.

Я стикався з різними пропозиціями. Найчастіше, я натрапляв на повідомлення типу «Класний (потрібне вставте: тамада, фотограф…). Професійний підхід». Іноді текст сягав кількох сторінок, де людина хвалилася своїми досягненнями типу «працював тамадою на весіллі Ані Лорак…». Іноді коротко та змістовно – «креативний». Отакої! Нині так возвеличує себе кожен. Аж диву даєшся, який народ у нас… креативний! А як поспілкуєшся, спитаєш щось – таку банальщину у відповідь почуєш, що за голову хапаєшся. «Які конкурси проводитимете?» – запитую у тамади електронною поштою. «Роздягання, фокуси з картами, караоке». «А це точно стосується весілля?» – уточнюю. «А як ви це собі уявляли?». Мало того, що народ креативний, то ще який самовпевнений. І ціну собі знають. «Дві тисячі гривень плюс обід та випивка». 

І все ж я знайшов тамаду й фотографа. Ці люди не запросили багацько. До того ж вони ближчі до землі, ніж до зірок. А резюме їхні прості і зі слів "креативний" не складаються. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.