Як Киця двох зайців ловила

11 червня 2013, 23:36
Власник сторінки
0
273

«Всі продаються, просто у кожного своя ціна» – ця фраза неодноразово звучала з вуст героїв американських бойовиків про чесних копів

Але не США, а саме Україна нажаль постійно демонструє, як ці слова реалізуються в житті.

Продаються всі: ДАЇшники, педагоги, депутати, ті хто борються з тими хто продається і т.д. Відтак у населення залишився ледве не єдиний острівець надії – т.зв. незалежні ЗМІ, які покликані вказувати на вади системи та демонструвати об’єктивність.
Але як бути, коли свій прейскурант має робота майже будь-якого журналіста чи редактора? Тим більше, якщо мова йде про таке авторитетне «незалежне» видання як «Лівий берег» та його шеф-редактора Соню Кошкіну (справжнє ім’я Ксенія Василенко).
Одна справа, коли Соня як, мабуть, і будь яка впливова в медійному просторі особа, має певне політичне спрямування. А точніше, своєю клопіткою працею створила собі образ провладного журналіста.
Однак зовсім інша справа, якщо за спиною друзів-регіоналів Киця «мурликає» з «Жужою» (дочкою екс-прем’єра Є.Тимошенко) про свої окремі жіночі секрети. При чому так тихо і непомітно мурликає, що її спонсори під власним носом цього не помічають! Диво конспірації!
Та навіть попри гнучкість та хитрість Соньки грати на два фронти надто складно. Рано чи пізно одна зі сторін викаже своє невдоволення. Як підтвердження цього, вже зародився конфлікт між Є.Тимошенко та Сонею: не відпрацьовує редактор «Лівого берега» вкладені у неї гроші. А гроші то не звичайні, а самої Женіної мами, яка із шкіри лізе, щоб будь-яким чином та за будь-яку ціну залишитись на плаву в океані політичних перепетій.
А якщо при цьому зважити на наявність низки конфліктних ситуацій між Сонею та окремими представниками регіоналів, то можна з легкістю уявити можливі «перспективні наслідки» для журналістки. Не в грошах щастя, всіх не заробиш, Соня!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.