УДАР вимагає від підприємців 1 мільйон доларів США

15 травня 2013, 13:31
Власник сторінки
TV4 Group journalist
0
128

Незаплановані прояви істиної натрури тих, хто вважає Кличка своїм лідером...

Представники партії із промовистою назвою «УДАР», за яку віддали свої голоси 14 відсотків українських громадян на минулорічних парламентських виборах, впевнено влаштувалась біля фінансового корита із корупційно-рекетирським запашком.

«Народні обранці», що прийшли у Раду під егідою чемпіона світу з боксу Віталія Кличка у суперважкій категорії, маніпулюють такими ж суперважкими і не підйомними сумами для пересічного громадянина.
1 мільйон гривень - саме таку суму «відступних» вимагають депутати Бориспільської міськради від «УДАРу» на чолі із Ігорем Левітасом у генерального директора ТОВ «Біопром» Василя Радіонова за зняття блокування партією «УДАР» будівельних робіт по спорудженню громадського центру у м.Бориспіль.
Доволі проста схема сучасного «політичного рекету» - «УДАР» блокує забудову земельної ділянки, наданої в оренду «Біопрому» на 25 років, але люб'язно поступиться політичними принципами і декларованими гаслами усього за 1 мільйон гривень. От і делегували Бориспільські мУДАРівці депутата Левітаса на перемовини з підприємцем Радіоновим. А виходу в останнього немає - або плати і будуй торговий центр, або сій траву на ділянці, коси і здавай на сіно.
От тільки, що 18-го травня, під час чергового проплаченого дійства під назвою «Вставай, Україно», скаже своїм виборцям В.Кличко, якщо у нього такі опричники?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.