Захоплення столичних ринків Ударом або подвійний Удар

15 липня 2013, 19:40
Власник сторінки
TV4 Group journalist
0
193

Нардеп Палатний і депутат Київської міськради Ліщенко вирішили згадати своє кримінальне минуле та вдались до методів бандформувань 90-х - захоплення ринків та встановлення над ними контролю

Оточення лідера партії «Удар» Віталія Кличка, а саме нардеп Палатний і депутат Київської міськради Ліщенко вирішили згадати своє кримінальне минуле та вдались до методів бандформувань  90-х - захоплення ринків та встановлення над ними контролю.

До речі, вже у 2012 році «ударівські» бійці намагалися захопити «Лісовий» ринок та вдерлися до «Лук’янівського».

Події ж 12 липня навколо  стихійного столичного ринку «Шлях» по вулиці Зодчих призвели до протистояння біля Святошинського райвідділу міліції,  показавши, що «близькі соратники» Кличка не бажають припиняти свою рейдерську діяльність.

Невже у Кличка закінчилися гроші від боксерських поєдинків, що він починає готувати фінансове підґрунтя для участі у Президентських виборах 2015 року за рахунок «братків».

Беззаперечним фактом залишається те, що причетними до незаконного захопленням ринку «Шлях» є Артур Палатний (нардеп від партії «Удар») та дуже близький до нього Сергій Ліщенко, відомий у кримінальних колах як «Ліча Троєщинський» (депутат Київміськради, позафракційний де-юре, де-факто – ударівець).

У Артура Палатного теж у шафі свій «кримінальний скелет». Саме він свого часу привів юних братів Кличків в бригаду вбитого у 2005 році кримінального авторитета «Рибки» (Віктор Рибалко).

Заробляли стартовий капітал та набували бойового досвіду брати Клички саме у бригаді «Рибки».

На фото бригада "Рыбки". В верхнем ряду второй слева - "Рыбка", в нижнем ряду слева - его правая рука - "Боровик", а также в верхнем ряду братья Кличко с тренером.

Зазначимо, що кар’єра у братів починалася так, як у багатьох хлопців, яким в голову вдарила кримінальна романтика початку 90-х і котрі лежать тепер на Лісовому кладовищі.

Деталі кримінальної біографії Кличків, звичайно ж, повинні бути предметом розслідування. У європейських державах зв’язки з мафією залишають незмивну пляму на репутації політика, а для українських – це звичайна норма. В кримінальному світі не буває минулого.

Вочевидь, лідер «Удару» не розуміє, що повернення до бандитських методів ведення боротьби рано чи пізно, але однозначно призведе до відповідальності за вчорашні та  сьогоднішні гріхи.

Цікаво, до чого готують Україну Кличко і його команда? Вдумайтесь у хронологію подій:

2 липня – штурм Врадіївського райвідділу міліції на Миколаївщині, в якому разом з представниками ВО «Свобода» та партії «Удар» взяла участь 21 раніше засуджена особа;

12 липня – вбивство інкасатора та таксиста у Миколаєві; вбивство рецидивістом міліціонера у м. Сміла Черкаської області; штурм столичного Святошинського райвідділу міліції представниками «Удару» та «Свободи» разом з кримінальниками Сергія Ліщенка («Ліча Троєщинський»);

15 липня – вбивство двох інкасаторів на Дніпропетровщині.

Тож враження, що «Удар» готує в Україні кримінальну революцію.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.