Справжні «Свободівці» - боронителі народу та демократії

05 червня 2013, 04:05
Власник сторінки
0
237

Роздуми про те, як опозиція прагне влади і для чого на прикладі ситуації в Тернополі...

Як не парадоксально, але факт залишається фактом, випадки коли наші правильні, законослухняні опозиціонери, які нібито дбають про український народ та його процвітання, використовуючи своє становище та можливості в регіонах, переймаються виключно власним своїм збагаченням, звинувачуючи водночас у всіх негараздах владу.

Так, на Тернопільщині набуває все більшого розголосу інцидент, пов'язаний з використанням КП «Тернопільбудінвестзамовник» представниками ВО «Свобода», які маючи більшість у міській раді, виносять та приймають рішення на користь власних бізнес-структур, в т.ч. щодо відчуження комунального майна, земельних ділянок. Кошти бюджету, місцеві опозиціонери також виділяють виключно своїм комерційним  структурам, не звертаючи уваги на інших. Хто має більшість, той і правий!
Тепер вже навіть колеги по нібито «об’єднаній опозиції» з числа місцевих депутатів «Батьківщини» підготували для ЗМІ низку резонансних матеріалів, які свідчать про факти протиправного заволодіння представниками «Свободи» комунального майна, земельних ділянок, тощо.
Про яку правду можна говорити? Коли керівники опозиційних кіл, а насамперед «Свободи», заявляють, що боряться за демократію, за покращення життєвого рівня людей, а насправді тільки «крадуть»?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.