Немиря шокований, що Україна піде в Європу, незважаючи на Тимошенко

05 червня 2013, 16:38
Власник сторінки
0
233

Однією з найактуальніших політичних тем, на яку спекулюють «всі кому не лінь» є питання щодо вимог від європейської спільноти, які має виконати Україна для підписання асоціації з ЄС.

А надто, - вимога про необхідність звільнення політичних в’язнів, перш за все Тимошенко. Опозиція докладає всіх зусиль, щоб використати це для отримання політичних бонусів, адже саме їй вигідна принципова позиція Європи: угода про асоціацію тільки у разі звільнення Тимошенко.

Григорій Немиря також вирішив підпрацювати в цьому напрямі. Так, під час зустрічі з депутатом Європарламенту, членом групи «Прогресивного альянсу соціалістів і демократів» Мареком Сівцем український політик ледь не виліз із власної шкіри, аби донести небезпеку для ув’язненої Юлії Володимирівни після підписання «угоди про асоціацію». Можна тільки уявити, наскільки сильним було розчарування Немирі, коли європарламентар повідомив, що кримінальний процес проти «леді Ю» є внутрішньою справою України і має опосередковане відношення до євроінтеграційного процесу.
 Реакція Сівця продемонструвала, що надмірна увага проблемі судових справ проти екс-прем’єра приділяється завдяки штучному її «роздмухуванню» опозицією, але прагматичні та помірковані європейські політики чітко декларують, що «майбутнє країни значно важливіше проблем однієї людини», яка, доречі, перебуває за гратами через скоєння цілком кримінальних дій.
Мабудь вже і Європа розуміє, що в ув’язнені Тимошенко немає жодного політичного підтексту, а людина, діяльність якої коштує мільярдів Україні, має відповідати за свої вчинки. І до чого тут євроінтеграція?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.