Чому Кличко блокував Верховну Раду

08 червня 2013, 19:10
Власник сторінки
0
248

Не дали можливості опозиціонери працювати парламенту на цьому тижні.

Мабуть мали багато своїх справ і поспішали. Більше того і на акцію «Вставай Україно!», яка відбудеться  9 червня п.р. у м. Хмельницький, також часу забракло.
Що ж сталося?

Виявляється, що Віталій Кличко дуже поспішав у Гамбург, допомогти своїй дружині Наталії в організації концерту. Авжеж, культурний захід за участі дружини більш важливий ніж «популістський мітинг» «об’єднаної опозиції».
Його права рука та «мозковий центр партії» Віталій Ковальчук також дуже зайнятий, бо разом із дружиною був запрошений до Львова на день народження одного з друзів.
От і виходить, влади дуже хочеться, а політикою займатися ніколи. Завжди виникають якісь перепони, адже власне дозвілля важливіше. Вже завтра, на питання журналістів, можна буде придумати «чергову відмазку». А сьогодні відпочинок!!!
Плювати і на Раду і на акцію «Вставай Україно!» і з рештою на народ.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: Кличко,Гамбург,Хмельницький,Вставай Україно,Віталій,Наталія,блокування парламенту
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.