Євгенія Тимошенко стурбована витоком інформації про істину хворобу мами

21 червня 2013, 19:47
Власник сторінки
0
292

Не знаю, чи варто батькам слухати поради дітей.

Традиції кажуть про протилежне. Однак, ситуація з Юлією Тимошенко, коли мати не в змозі об’єктивно оцінювати ситуацію, змушує дочку Євгенію брати вирішення проблеми на себе.



Виступаючи одним з небагатьох посередників у спілкуванні між ЮВТ та фінансово-політичною елітою «Батьківщини», Євгенія довела до ряду депутатів нібито справжні побажання матері щодо лікування за кордоном. При цьому Жужа запевнила народних обранців, що Ю.Тимошенко бажає виїхати на лікування до Німеччини, де їй зроблять операцію і проведуть місячний курс реабілітації. Після цього Юлія Тимошенко повернеться в Україну і буде особисто брати участь у судових засіданнях. Водночас, Женя також запевняла депутатів, що її мати не має наміру звертатись до Президента з проханням про помилування чи лікування за кордоном.
Звісно, Євгенія Тимошенко звернулась до народних обранців із благими намірами, намагаючись допомогти матері, однак лідери пост-Тимошенківської «Батьківщини» вирішили використати цю інформацію у власній політичній грі і надали їй публічного розголосу.
Невідомо, як на це відреагувала Юлія Тимошенко, однак Женя останнім часом виглядає стурбованою і ображеною, адже її сподівання на допомогу однопартійців поки не виправдовуються. Проте, бездіяльність народних обранців може змусити дочку хворої Тимошенко почати діяти самостійно, аж до особистого звернення до Глави держави.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.