«Фронт Змін» розпадається не за сценарієм…

23 червня 2013, 21:19
Власник сторінки
0
279

Кличко надав вказівку Палатному провести конфіденційні переговори з Полочаніковим про його перехід із «Фронту Змін» до «УДАРУ»

Ось і відбулося так довго очікуване і всіма анонсоване об’єднання «Фронтовиків» з Батьківщиною… Молодці. Об’єдналися. Але не всім керманичам опозиції та її регіональних осередків знайшлося «місце під сонцем», не всі потрапили до числа обраних.

Адже, чого вартий будь-який регіональний ватажок порівняно із досягненням «єдності» опозиції та розподіленням відповідних  партійних портфелів. Можливо воно і так, але виявилось, що не тільки керівники осередків йдуть від «об’єднаних». Окремі керманичі настільки образились на недооцінення їх роботи, що виходять разом із всім складом осередків. Мабуть не на це розраховували Яценюк та Турчинов, коли прораховували майбутні «опозиційні» конфігурації.
Адже не врахували «батьківщинівські очільники», що на «такий товар», досвідчених партійних діячів як, наприклад, лідер ліквідованого Київського обласного осередку «Фронту Змін» Полочанінов, знайдеться інший «покупець».
Брак кадрів у таких «потужних» партіях як «УДАР» очевидний, коли їх обласні та районні організації очолюють  або колишні спортсмени, або бандити, або тридцятирічні «хлопчики» (як, наприклад, на Черкащині). Треба ж «відбілювати команду». Адже місцеве населення все бачить і реальний рейтинг партії почав «сипатись» на очах. Що ж буде далі з такими «перспективними політиками». Треба щось робити, як кажуть кадри вирішують все!
От штаб Кличка і запропонував Полочанінову очолити київський «УДАР» замість славнозвісного Геряча. Для «підсилення мотивації», новому лідеру «УДАРу» було обіцяно й пристойну «моральну компенсацію» за «політичну деформацію» і інші привілеї, а отже на тлі «об’єднання», Кличко має шанс долучити до власної партії всіх опозиціонерів невдоволених Яценюком і Турчиновим. Хто наступний в «УДАР», побачимо!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.