Ірина Луценко вважає, що спасіння Яценюка у його послушанні її чоловіку

28 червня 2013, 06:51
Власник сторінки
0
200

У вирі постійних політичних «штормів», що відбуваються останнім часом в Україні, якось швидко канула в небуття така знакова подія як звільнення з-за грат Юрія Луценка.

Всі чомусь очікували більшого від головного «Термінатора Майданів», але не сталося.


Можливо причиною тому бажання самого пана Юрія залишатися поки що поза публічністю та зорієнтуватись у тих складних процесах, які відбуваються в опозиційних лавах.
Однак, незважаючи на демонстративну відстороненність «політичного бранця №2», його вплив на сучасний політикум важко недооцінити. Він, фактично відсторонившись від публічності на даний момент лишився однією з ключових політичних фігур, яка може реально впливати на лідерів об’єднаної опозиції.
Саме йому приписують остаточний «поштовх», який змусив Арсенія Яценюка піти на зустріч з Президентом України, всупереч позиції інших опозиційних лідерів.
Оцінивши в подальшому цю зустріч як позитивну, Арсеній Петрович тим самим підтвердив впливовість та авторитетність Луценка. При цьому Яценюк і в подальшому використовує поради Юрія Луценка.
Цікаву гру затіяв Юрій Віталійович – позиція такого собі «сірого кардинала» відкриває для нього в подальшому широкі політичні горизонти, які за останні два роки ув’язнення значно для нього позгасали.
Іншим позитивним боком даної ситуації для Луценка є мінімальні фінансові затрати – їх, як і іміджеві ризики від невдалих рішень, на себе бере Яценюк.
Незначним «проколом» можливо лише вважати занадтий ентузіазм дружини Юрія Віталійовича – Ірини, яка заявила власній фракції те, що, ймовірно, обговорювала вдома з чоловіком – що єдиним виграшним виходом у найближчій передвиборчій партії для Арсенія Петровича може стати роль публічної «ширми», за якою Луценко зможе ставити свій власний спектакль.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: Арсеній Яценюк,Протистояння,ВО Батьківщина,Юрій Луценко,амбіції,Ірина Луценко,власна гра
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.