Притула полює на нардепа Саса

03 липня 2013, 00:00
Власник сторінки
0
257

Серед журналістів почалося полювання за "тушками"?

Журналіст «Української Правди» Тетяна Ніколаєнко, посилаючись на вказівку свого керівника – Олени Притули, активно проводить зустрічі з опозиційними нардепами та їх помічниками, пропонуючи конфіденційну фінансову винагороду за інформацію про вірогідних «депутатів-тушок» з числа т.зв. «об’єднаної опозиції», які ведуть переговори з парламентською більшістю.

Першим під приціл Ніколаєнко, за підказкою поінформованих друзів, потрапив нардеп від фракції «Батьківщини» Сергій Сас, який нібито має намір вийти із рідної фракції та приєднатися до більшості, отримавши при цьому від колишніх друзів «БЮТоголових» почесне звання – «тушка». От і розпочалось полювання на нардепа, бажаючи впіймати його та отримати коментарі щодо майбутнього перетворення в «тушку», журналістка вже всі ноги позбивала і телефони пообривала, але поки безрезультатно. Хитра «тушка» Саса постійно вислизає з рук полювальників.

До речі, щодо «тушки» згадується анекдот часів СРСР про старого єврея та його папугу:

Старий єврей емігрує з СРСР і вивозить з собою папугу. Його перевіряють на митниці:
З папугою не можна!
Але це мій улюблений домашній вихованець, майже член сім’ї…
-   Птахів дозволено вивозити тільки тушкою або опудалом. Доведеться залишити.
Папуга почув про це і як закричить:
-  Не треба мене залишати! Хоч опудалом, хоч тушкою, тільки б виїхати з цієї країни!

Нагадує Вам ситуацію в опозиції? Хоч тушкою, тільки б скоріше звідси!
До того ж, в опозиційній політиці, як і в опозиційній журналістиці всюди на першому місці гроші. «Тушка» продалась – гроші, надав-отримав інформацію про це – гроші.
Поки Партагейноссе у в’язниці, однопартійці заробляють як можуть, навіть гідні пожертвувати своїми політичними поглядами за гарний шмат «тушкованого» сала. І знову постає просте, але доволі популярне останнім часом питання. А чи потрібен їм керманич на волі? Ув’язнена Тимошенко влаштовує всіх, і керівника опозиції – безхребетного Сєню і мабуть «тушок», яким начхати на Яценюка, оскільки перед ним вони не мають жодних зобов’язань. Ось така вона «тушковонооб’єднана» опозиція.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: тушки,депутати,Українська Православна Церква,ВО Батьківщина,Олена Притула,полювання,Сергій Сас,Тетяна Ніколаєнко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.