Юлія Тимошенко негативно відреагувала на результати засідання ПАРЄ

06 липня 2013, 05:08
Власник сторінки
0
210

Вже навіть ЄС почав розуміти, що Тимошенко «сіла» за реальні кримінальні дії.

Про це наявно свідчить результат останнього засідання ПАРЄ, яке відбулось 28 червня. Хто не знає, 79 з 86 депутатів підтримали виключення з резолюції «Про розмежування політичної і кримінальної відповідальності» будь-які згадування про Україну в контексті  леді «Ю».
Для нашої країни це є позитивним сигналом, оскільки європейці вже готові підписувати асоціативну угоду з Україною, забувши про існування Тимошенко.

Навіть президент Європарламенту Мартін Шульц в інтерв’ю балтійському інформаційному агентству «BNS» заявив, що діалог з Україною не повинен блокуватись через справу Тимошенко.
Я уявляю, який скандал вчинився після цього у ВО «Батьківщина». Остання барикада та підтримка, якою регулярно зловживали опозиціонери, впала просто на очах.
Воно й не дивно, що Немиря після цього погнався до прихильних європейських політиків, аби ті розпочали нові інформаційні атаки про неможливість європейської інтеграції, якщо  Тимошенко залишатиметься у в’язниці.
Та щось беруть великі сумніви, що хтось ще підтримає таку позицію, оскільки уже всьому світові зрозуміло, що у справах Юлії Тимошенко немає жодної політики, а її опозиційність – лише ширма для фінансових оборудок з розкрадання України.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: провал,Юлія Тимошенко,Немиря,ПАРЄ,Мартін Шульц,виключення з резолюції,згадування про Україну
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.