Як вітчизняні «правозахисники», за іноземні грошенята громадський контроль здійс

12 липня 2013, 17:22
Власник сторінки
TV4 Group journalist
0
194

правозахисники в Україні борються виключно з метою заробляння коштів шляхом «правдивого» висвітлення окремих проступків з боку представників влади або правоохоронців

Ні для кого не є таємницею, що в більшості випадків правозахисники в Україні борються виключно з метою заробляння коштів шляхом «правдивого» висвітлення окремих проступків з боку представників влади або правоохоронців.

Не виключенням  є і керівник нещодавно створеної, вірніше вже новий керівник – нової організації, вибачте за тавтологію, «Асоціації українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів» Вадим Пивоваров, який маючи певний хист у «грантоотримуючий» сфері, на ґрунті всім відомої трагічної події у с.Врадіївка Миколаївської області, одразу запропонував своїм «кормильцям» з МФ«Відродження» збільшити обсяги фінансування псевдопроектів під гаслами виведення на чисту воду «перевертнів у пагонах».

Хоча реально активісти (нагадаю, що активісти громадських утворень здебільшого працюють на безоплатній основі і куди уходять баснословні суми виділені закордонними друзями на реалізацію проектів цієї «Асоціації» - велике питання!!!) організації інсценують провокації щодо міліціантів та миттєво «доносять» ці «вопіющі» факти правопорушень до іноземних партнерів, виключно для створення видимості бурхливої громадської діяльності.

Слово «вопіющі» я не даремно взяв у лапки! Шановні читачі, розсудіть самі, чи не правда, що факт відмови прийняття заяви від громадянина (який протягом тижня таких заяв написав близько півсотні) о 3.00 годині ночі у якомусь там райвідділку міліції – посадовий злочин міжнародного формату, про який просто необхідно наступного дня розповідати в офісах «грантодателів» і з невинним виразом обличчя натякати на збільшення розмірів допомоги від друзів-іноземців.

Ще раз прошу вибачення за вищезгадану тавтологію про «новий керівник - нової організації», але чи не є дивним той факт що В.Пивоваров протягом останнього року, доводячи свій величезний «професійний» рівень перед «годувальниками», зробив так щоб засновник об’єднання О.Мартиненко був змушений відійти від керівництва Асоціації і тихенько зайнятися написанням всіляких творчих робіт на правозахисну тематику, при цьому жодного разу не згадати свій «солодний» досвід співпраці з профі такого рівня як В.Пивоваров, але про це ми більш детально поговоримо іншим разом.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.