Арсеній Яценюк продає Миколі Мартиненку місце мера

13 липня 2013, 11:57
Власник сторінки
TV4 Group journalist
0
207

В опозиційних та в провладних колах Арсеній Петрович має гарну кличку «Сєня дєньгі впєрьод»

Все виставляється на продаж і наші «чесні» опозиціонери не гребують нічим. Так от, в опозиційних та й провладних колах Арсеній Петрович має гарну кличку «Сєня дєньгі впєрьод». Ми всі добре пам’ятаємо, як Яценюк торгував прохідними місцями до парламенту на минулих виборах, а в результаті опозиція отримала купу тушок, починаючи від Табалових і так далі.

Тобто, коли Сєня береться за справу, все рано чи пізно обов’язково перетворюється в руїну. Він у своєму житті навіть собачу будку чи кролячу клітку не збудував, але де ж ви бачили єврея з молотком?

Ось був нещодавно на одній тусовці, а там Костя Бондарєв фонтанував емоціями. Депутат розповів, що Яценюк зараз активно продає місце єдиного кандидата від опозиційних сил на майбутніх виборах мера столиці. Влаштував такий собі аукціон. І ви не повірите, хто на сьогодні рейтинг Яценюка очолює?!! Сам Микола Мартиненко, а ціна питання 30 мільйонів доларів США. Проте, це не остаточна сума, адже пропозиції Сєні продовжують надходити. Але навіть це вже нікого не дивує!

У Яценюка відсутні жодні моральні цінності. Його не турбує те, що у «Батьківщині» вкрай не задоволені політичною інертністю Мартиненка, який постійно уникає участі у будь-яких протестних акціях. Головне не кандидат, а щоб гроші Яценюку виплатив справно.

Припустимо, що Мартиненко у якості єдиного опозиційного кандидата перемагає на виборах столичного голови, а далі… Невже Сєня його контролюватиме, чи не матиме будь-який вплив? Мабуть ні, оскільки кожен, хто «купив» місце у політиці вважає себе абсолютно незалежною фігурою.

Звертаюсь до опозиційної верхівки – зверніть увагу на діяльність Яценюка! Його давно слід гнати з опозиції, оскільки бізнес-діяльність Сєні, остаточно розвалить будь-яку політичну силу, а тим більше «Батьківщину», яку і без Сєні роздирають протиріччя, а зараз взагалі гаплик!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.