Хто фінансує військові вишколи в Україні

16 липня 2013, 20:21
Власник сторінки
TV4 Group journalist
0
269

«Самурай без меча – це як самурай з мечем, але тільки без меча ...»

Вказане висловлюване розташоване на Інтернет-сторінці ВКонтакті Ігоря Жовтулі (на прізвисько «Жовтень») – «героя України», борця за свободу України, який бореться з видуманими ворогами України на її території. Але «шароварному патріотизму» не заважає отримувати кошти від закордонних структур. Тобто виконує «програму», яку йому диктують представники фондів та громадських організацій Західноєвропейських країн та Сполучених Штатів Америки.

Спекулюючи на протестних настроях, а також використовуючи тимчасові економічні проблеми нашої держави, іноземні структури «під прикриттям розвитку демократії» здійснюють пошук та проводять спеціалізоване навчання патріотично налаштованої української молоді для інспірування майбутніх акцій громадянської непокори в Україні на кшталт «Арабської весни».

В рамках так званої «всеукраїнської ініціативи», керівник Івано-Франківського міського осередку УНА-УНСО Ігор Жовтуля організовує проведення тематичних тренінгів на теми: «Курси вуличного революціонера». Ці заходи фінансуються американськими та німецькими неурядовими структурами, які таким чином, завдяки «люмпенізованим» псевдореволюціонерам, такі як «Жовтень», планують посіяти розбрат та недовіру українців один до одного.

Цікаво, що під час проведення тренінгів, здійснюються навчально-виховні заняття за сценарієм блокбастерів «Рембо» та «Термінатор», моделюється поведінка на акціях та мітингах, а також при організації допомоги затриманим «термінаторам».

Для того, щоб у правоохоронних органів не виникло питань з приводу Відпрацювання тактики і стратегії ведення військових дій в умовах міста та на пересічній місцевості представники УНА-УНСО позиціонують як страйкбольні ігри, що дозволяє їм конспірувати вишкільну роботу. При цьому, тренування відбуваються на територіях закинутих фабрик та нафтобаз, розташованих у Закарпатті, подалі від людських очей.

Від кого Ви ховаєтесь «істині патріоти України»? Від свого народу?!

А можливе Ви ховаєтесь тому, що Ваше головне завдання це провокувати в Україні перманентний внутрішньо-політичний та соціальний конфлікт?

Не слід думати, що так звані «іноземні філантропи» виділяють багатомільйонні кошти на різноманітні проекти для громадянського суспільства, не очікуючи отримати за це винагороду. Слід чітко визначитись, «що безкоштовний сир буває лише у мишоловці», а реальна мета їхнього фінансування є підготовка кадрового резерву для чергових революційних та протестних дій в Україні.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.