МЕРТВІ ДУШІ ЯЦЕНЮКА

17 липня 2013, 16:14
Власник сторінки
TV4 Group journalist
0
142

З центрального офісу в регіони полетіла вказівка, щоб члени партії «Фронт Змін» добровільно-примусово писали заяви на вступ до «Батьківщини»

Об’єднавчий процес партій «Фронт змін» та «Батьківщини», а точніше безсоромне поглинання Яценюком Юліного дітища, передбачає зливання осередків цих політсил в регіонах України.

Відповідно, з центрального офісу в регіони полетіла вказівка, щоб члени партії «Фронт Змін» добровільно-примусово писали заяви на вступ до «Батьківщини», при цьому рішення одноосібно, по-царськи, було прийнято Яценюком, якого особливо ніколи й не цікавила думка оточуючих. Пацан схотів – пацан зробив!

Проте, переважна більшість структур на містах стикнулася з проблемою – а нема кого оформлювати у «Батьківщину»! Навіть ті малочислені осередки «Фронту змін», які носили суто декларативний характер, майже порозбігалися з під Сєніного крила.

Наприклад, Львів…

Львівська обласна організація «Фронту змін» отримала таку вказівку, а у районних осередках активних членів - кіт наплакав, тому що офіційно оформлені активісти є нічим іншим, як «мертвими душами», більшість з яких можливо навіть і не знають про своє членство у партії.

Передбачаючи кролячий гнів Яценюка, керівник Львівського обласного осередку ФЗ Степан Кубів дав вказівку оприлюднити списки хоча б 15 членів з усіх районних організацій партії та загнати їх нарешті у «Батьківщину».

І зараз Кубів, гідний «син» Яценюка, як і Сеня не особливо переймається, чи є у «фронтовиків» бажання вступати до «Батьківщини», чи немає, головне – це задовольнити амбіції нового лідера та підкорити йому залишки Юліної партії.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.