Яєчний провокатор - майже член ВО «Свобода»

18 липня 2013, 13:35
Власник сторінки
TV4 Group journalist
0
194

Олег Тягнибок пообіцяв особисто прийняти хулігана, який розчавив на плечі Президента Польщі куряче яйце, до лав ВО «Свобода»

14 липня сенсаційна новина поширилась у вітчизняних та закордонних засобах масової інформації - 20-річний мешканець Запоріжжя з символікою ВО «Свобода», розчавив на плечі Президента Польщі, який брав участь у пам’ятних заходах присвячених 70-тим роковинам Волинської трагедії,  куряче яйце.

    

Хуліганові загрожує покарання у вигляді штрафу або виправних робіт. Але це не лякає «яєчного» провокатора. Його тішить думка, що невдовзі він врешті решт вступить до партії «Свобода».

До речі, сам Олег Тягнибок пообіцяв особисто прийняти хулігана до лав партії. Про таке молодик навіть і не мріяв. Тому він у шаленій ейфорії й навіть не думає про своє майбутнє покарання.

У молоді часто присутній потяг до непокори, спротиву та необдуманих вчинків. Саме на це і роблять ставку керівники «Свободи», намагаючись долучити до своїх лав якнайбільше подібних забіяк - молодиків. Колись, і у фашистській Німеччині Гітлер робив неабияку ставку на молодь, пригадаймо хоча б сумнозвісний «Гітлерюгенд». Отже вірним шляхом крокує «Свобода», недарма її членів ототожнюють з неофашистами!

Олега Тягнибока мабуть не цікавить те, що на фоні фактичної міжнародної ізоляції ВО «Свобода», скандал із польським Главою держави ще більше поглибить проблему відносин структури із світовою спільнотою.

Втім, за розрахунком Тягнибока, «яєчний теракт» позитивно відіб’ється на внутрішніх електоральних показниках партії. Думка світової спільноти лідера «Свободи» цікавить менше, ніж прагнення прийти до влади в Україні, чи просто чемодани з грошима, якими за неповний рік нардепи «Свободівці» покращили свої статки псевдопатріотичною лобістською діяльністю в омріяних парламентських кріслах. Невже, завдяки Тягнибоку, українці опиняться у світовій ізоляції, адже саме ми «протягли» цих націоналістичних покидьків до парламенту! Є над чим задуматись!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.