Юлія Тимошенко стурбована популярністю Врадіївки

20 липня 2013, 12:37
Власник сторінки
TV4 Group journalist
0
198

Захопившись випадком у Врадіївці, опозиційні лідери вирішили скористатись нагодою і в черговий раз пропіаритись, забувши про свого ув’язненого лідера

Як не дивно, але останнім часом втрачає популярність питання знаходження за гратами лідера опозиційних сил Тимошенко, яке відійшло на другий план після трагічної події у маленькому містечку Врадіївка Миколаївської області.

Захопившись випадком у Врадіївці, опозиційні лідери вирішили скористатись нагодою і в черговий раз пропіаритись, забувши про свого ув’язненого лідера, для якої найстрашнішим моментом в житті є «бути забутою».

Спостерігаючи за подіями, що транслюються телеканалами, Тимошенко розуміє, що вона вже далеко на задньому плані.

Як результат, Тимошенко рекомендувала Яценюку ігнорувати усі заходи, пов’язані з Врадіївкою, мотивуючи це нанесенням шкоди її іміджу.

Разом з тим, улюбленець Юлі - піарник Жданов має терміново педалювати чергові заходи навколо її ув’язнення й необхідності звільнення. При цьому, Жданов нічого кращого не придумав, як підняти стару добру тему за формулою: «Юля – євроінтеграція України».

У  зв’язку із забуттям, Тимошенко перебуває у стані депресії, а тому також попередила Жданова, що припинить співпрацю з ним, якщо він продовжить перебувати в аморфному стані.

 Юлія Володимирівна не переживайте, це тільки початок. Надалі за Вас забуватимуть все частіше, навіть за гроші!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.