У Артема Соколенка закінчились гроші

23 липня 2013, 14:43
Власник сторінки
TV4 Group journalist
0
242

Журналістський рух «Стоп цензурі!» замовк, адже представники опозиції відмовились спонсорувати його акції

Останнім часом великий піарщик Артем Соколенко намагається повернутись із забуття. Після антитютюнових кампаній та судових позовів у якості координатора прес-центру руху «Стоп цензурі!» до голови сільради Нових Петрівців, Соколенка не видно й не чути.  Та й цей галасний журналістський рух замовк, адже представники опозиції відмовились спонсорувати його акції.

Нічого кращого Соколенко не придумав, як використати події, що відбулися вночі з 18 на 19 липня на Майдані Незалежності, для організації власного піару. Він звернувся до журналіста «5 каналу» Андрія Коваля з пропозицією підготувати судовий позов проти працівників міліції та запевнив організувати йому підтримку «Стоп цензурі!».

Колеги по цеху говорять, що у Артема закінчились гроші, от він й шукає можливості нагадати про себе, його канторку «Красні комунікації» й реанімувати «Стоп цензурі!».

От такі, вони борці за правду та свободу слова, особливо, коли закінчуються грошенята!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.