Шувалов розвалює «Інтер»

25 липня 2013, 15:26
Власник сторінки
0
244

Працівників телерадіокомпанії «Музика ТВ» в черговий раз «трусить».

Після низки змін концепцій на дитячий Піксель та розважальний ZOOM дізналися вони, що керівництво компанії «U.A. Inter Media Group Ltd» задумало робити з них інформаційників. Проте, для працівників каналу це означає крах, оскільки замість них наберуть майже новий штат, а вони залишаться на вулиці.

Такий ж нервовий тік у працівників телеканалу К-2, бо їм також повідомили про можливе подібне переформатування.
Але не менше занепокоєння це викликає у директора з розвитку «U.A. Inter Media Group Ltd» Ганни Безлюдної, яка невдоволена намірами акціонерів віддати новий інформаційний канал у руки Ігоря Шувалова. Безлюдна вважає, що нічого доброго з цього не вийде, оскільки Шувалов наркоман, який сидить на коксі та доведе до краху будь-який канал. Тому найближчим часом вона планує переконати власника групи «Інтер» Фірташа, що не слід дозволяти збільшувати вплив на холдинг заїзжого російського політолога й передати їй контроль над інформаційною політикою медіа-холдингу.
Як кажуть, пани б’ються, а у холопів чуби тріщать! Поки Безлюдна з Шуваловим не можуть поділити вплив, однозначно частина працівників холдингу будуть звільненні. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: телеканал,Шувалов,провокації,журналістика,Фірташ,інтер,тиск,скорочення,Безлюдна,К-2
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.