Любарець підтвердив своє американське громадянство

02 серпня 2013, 13:00
Власник сторінки
TV4 Group journalist
0
175

2-го серпня в приміщенні інформаційного агентства «УНІАН» Василю Любарцю дозволили публічно заявити про своє американське громадянство

Виявляється, що американське суспільство здатне протистояти не тільки світовому тероризму та тиранії, а й «мєнтовському свавіллю» на Миколаївщині. Один, без підтримки морської піхоти 7-го флоту США та командос, україно-американський громадянин Василь Любарець намагається подолати українське «беззаконня», організувавши так звану «Врадіївську ходу» від Миколаївщини до столиці.
Мабуть, дорога «врадіївців» межувала з лінією фронту або американець Василь виявився поганим замполітом, оскільки до Майдану Незалежності дісталася незначна кількість учасників ходи.
З такою «купкою прихильників» гучних справ не наробиш, а звання лідера цілої ходи потрібно відстоювати, навіть незважаючи на основну причину її виникнення.
У зв’язку із цим, вирішив пан Любарець по сучасному заїхати на «пагорб громадянської слави», попросивши про організацію йому власної прес-конференції, на якій би він розкрив усі свої таланти перед суспільством.
2-го серпня в приміщенні інформаційного агентства «УНІАН» Василю Любарцю дозволили публічно заявити про себе. Але «докучливі» журналісти розпочали цікавитися його біографічними даними, а не його «бойовою» славою. І виявилося, що громадянин України Василій має ще й американське громадянство, яке він отримав у 2008 році.

Вінпояснив, що виїхав до Америки на запрошення доньки, працював садівником і водієм, а зараз має невеличкий бізнес.Доречі, як справжній американець, він належить до Церкви Ісуса Христа Святих Останніх днів, тобто мормон наш рульовий «врадіївського обозу» Василій.
Крім цього, відповідаючи на запитання журналістів щодо заборони українським законодавством подвійного громадянства, Любарець, як справжній правозахисник і лобіст законних інтересів, відповів: «хай забороняє, я йому не забороняю забороняти» - вражаюча глибина мислення митця. Приїхав «поводив хороводи» з наївними українцями та й поїхав американцям «кущі підстригати», не забороняючи нікому забороняти.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.