МФ «Відродження»(США) позбавляє грантових коштів тих, хто не підтримав Любарця?

04 серпня 2013, 03:04
Власник сторінки
0
245

Американська дипломатія і неурядові інституції виявили солідарність із майором-мільйонером Любарцем...

Після Врадіївської трагедії, яка, між іншим, не мала б мати жодного відношення до політики, сили опозиційної коаліції прийнялись піаритись на чужому горі, закидуючи різноманітні звинувачення як правоохоронним органам так і владі в цілому.

Як зграя собак накинулись по чиїсь команді на ласий інформаційний привід для розкручення своїх регіональних лідерів та активістів. Цікаво було б знати скільки грантових зелених виділило керівництво МФ «Відродження» для виконання своєї команди зграї політиканів та чи задоволено її виконанням? Адже у гризні за власні інформаційні кампанії та розкрутки власних амбіційних інтересів, лідери коаліції зовсім випустили з поля зору фіаско «засланого козачка» Василя Любарця, як з рештою, і О.Хмари та ще ряду засланців.Розвели ручками, голови поопускали і кажуть – нема грошиків, не помітили ми, що активістів попритягували до відповідальності, яка нам з рештою різниця, що Любарця позбавлять українського громадянства та відкомандирують до Штатів та ще й із забороною в’їзду на Україну, хай би там і залишався займатися своїм нафтобізнесом та крутити мільярдики. Що він, зрештою, забув в Україні? Свою справу Любарець зробив, виконав завдання «центру», здійняв галас, тут вже буде кому підтримати «ходу», перетворити її, наприклад, у всеукраїнську, а то весь піар-шматочок достається Америці.
Щиро кажучи, МФ «Відродження» розраховувало зовсім на іншу реакцію коаліції громадських організацій «Громадське партнерство за свободу мирних зібрань», між іншим, яка отримала досить вагомі фінансові дотації в рамках програми «Верховенство права». Не зрозуміло чи йшов на такий ризик сам керівник програми Роман Романов чи виконував вказівку зверху, проте ні тобі прес-конференції, ні громадського звернення на захист «своїх» активістів, та хоч би якусь акцію протесту, «Відродження» не дочекалось.А дуже хотілось би щоб у Україні «відпрацьовували» отримане фінансування. Що ж, тепер будуть знати америкоси, що грошима наших політиків не візьмеш! – гроші заберуть і нічого віддавати і не подумають. Судять же не політиків, а зі своїм Любарцем, мовляв, розбирайтесь самі, треба ж було хоча б якось приховати його, якщо і не громадянство, так хоч мільярдні щорічні оберти його компанії. Самі винні, дякуємо за піар, готуйтесь краще до своїх провокацій, заходьте ще, беріть більше грошей, до нових зустрічей.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: США,гранти,Врадіївка,хмара,відродження,програми,верховенство права,Василь Любарець,відпрацювання,громадське партнерство,Міжнародний фонд,Роман Романів
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.