У нардепа УДАРу Курінного новий гей фаворит – пан Данілов?

08 серпня 2013, 00:55
Власник сторінки
0
303

В черговий раз дивуєшся кого ми обираємо до парламенту!

На перший погляд досвідчена людина, яка отримала підтримку і довіру тисячі громадян завдяки, яким потрапила до парламенту, своїми не зовсім адекватними діями нехтує людськими моральними ідеологічними принципами чим ганьбить свою честь і гідність, як народний депутат України.

На мою думку така людина не може знаходитись серед тих хто приймає закони та дбає про культуру та цінності нашого народу.
Народний депутат України від фракції «УДАР» Володимир Курінний в черговий раз потрапив в поле зору засобів масової інформації зі своїм новим «бойфрендом» заступником директора «Інституту європейської інтеграції та розвитку» Олексієм Даніловим.
Знаходячись на відпочинку в Криму парочка досить часто з’являється на люди в місцях загального відпочинку. В даний час серед них активно обговорює питання політичної складової, що стосується виборчої компанії 2015. В одній із розмов В.Курінний повідомив своєму партнеру, що не зважаючи на підтримку Президента РФ В.Путіна, В.Медведчук приймаючи участь в передвиборчій гонці набрав не більше 3% голосів виборців.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.