Жванія розпочав фінансування «Інфо24»

14 серпня 2013, 16:22
Власник сторінки
TV4 Group journalist
0
193

Жванія вирішив купити найбільш продажного та безпринципного колегу Княжицького

Давид Жванія один з тих депутатів, яких не часто можна побачити на трибуні Верховної Ради чи в студіях політичних ток-шоу. Він з числа тих народних обранців, яких народ взагалі не обирає тому, що Жванія – джерело грошей для своєї партії. Цей український єврей, залишаючись в тіні, як кажуть, замовляє музику.

Як повелось в українському політикумі, кожен великий «мішок з грошима» прагне мати власний медіа-холдинг чи, хоча б, телеканал або газету.

Жванія також знайшов таку можливість. Він вирішив купити, мабуть найбільш продажного та безпринципного колегу Княжицького. Останній є власником 25% акцій ТОВ «Інфо24» (має ліцензію супутникового мовлення). Ще 50% належать Портнікову та Шевченку, тобто людям, повністю підконтрольним Княжицькому. Тому, даючи гроші останньому, Жванія фактично купує ефір супутникового телеканалу з інформаційним наповненням. Що скаже Жванія, те й показуватиме телеканал.

Цікаво буде проаналізувати ефір каналу на об’єктивність та неупередженість висвітлюваних матеріалів. Можливо саме через такі «партнерські» відносини українських депутатів, вітчизняна журналістика перетворюється у найбільш корумповану галузь на рівні наших даїшників та суддів.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.