НДІ США надало вказівки керівникам опозиції створити окремі підрозділи

14 серпня 2013, 20:24
Власник сторінки
0
142

Американці диктують опозиції нові умови співпраці?

Іноземні Центри та Інститути, з огляду на зростаюче напруження в партійних колах продовжують фінансову підтримку ряду політичних сил. І байдуже, що їх інтереси все частіше диктуються інодержавними цілями, та мають на меті розширення сфери впливу на суспільно-політичну ситуацію в нашій державі.

«Батьківщина» вже традиційно користується сприянням представників Національного демократичного інституту міжнародних відносин США. У них навіть окреме партійне управління думають створити, яке б займалось тільки питаннями взаємодії з іноземною місією.
Схожі пропозиції надійшли на адресу і деяких інших опозиційних громадсько-політичних структур. Місія не стоїть на місці, постійно розвиває як свої інвестиційні інтереси, так і вростає корінням в політичне життя України. Фінансові дози, як це найчастіше буває, викликають залежність, від якої дуже важко позбутись. Отже, аналогічні управління НДІ пропонує створити в усіх зацікавлених організаціях. Шкода тільки, що першу дозу задарма не дають.
Звісно, це доволі свідоме рішення у дусі американських так званих інститутів «розвитку демократії». Така ідея дозволить спростити та певним чином легалізувати їх співпрацю з вітчизняними політичними силами. Такі відділи чи управління у складі політпартій виглядатимуть більш ніж природно, вони виглядатимуть як ініціатива саме українських партій співпрацювати з іноземними фондами. Та яка по суті різниця хто платить, гроші на передвиборчу кампанію дають ще й собі залишається, що ще потрібно сучасному «ініціативному» політику?
Звісно, політичне життя таке складне, бідні депутати, скільки їм доводиться жертвувати своїми принципами, честю, гідністю, але що ж робити, коли вибори є задоволенням не з дешевих, а задоволення хочеться. Та ще й самі приходять, так собі НДІ американські, і пропонують, умовляють, - візьміть у нас грошей трошки, будь ласка. Як тут відмовиш?

"Аргумент"
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: США,опозиція,Україна,міжнародні відносини,НДІ,втручання,внутрішня політика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.