Юрію Луценку дано вказівку підтримати Кличка та поглибити розкол опозиційних сил

15 серпня 2013, 15:13
Власник сторінки
TV4 Group journalist
0
150

«За рецептом» Луценка опозиції необхідно визначитись із єдиним кандидатом на посаду Президента України, який мав би підтримку не менше 35%

Черговий фестиваль «Бендерштат», який проходив у Луцьку цього року відвідали видні громадські та політичні діячі, переважно опозиційного табору. Не дивно, що захід відзначився низкою політичних заяв та прокламацій, які мають ознаменувати початок передвиборчої кампанії деяких опозиційних сил.

Спеціальним гостем фестивалю можна вважати нещодавно звільненого з неволі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, який презентував свою нову політичну платформу «Третя Українська Республіка».

Відомий в минулому опозиціонер також оприлюднив т.зв. «Рецепт перемоги українського повстання», який, за словами Луценка, покликаний об’єднати опозиціонерів та допомогти їм у передвиборчій боротьбі.

На фоні невчухающих розмов щодо цілеспрямованого звільнення Луценка владою в обмін на згоду останнього допомогти із розколом опозиційних сил, «Рецепт» старого-нового помаранча бачиться під досить цікавим ракурсом.

Так, наприклад, «за рецептом» Луценка опозиції необхідно визначитись із єдиним кандидатом на посаду Президента України, який мав би підтримку не менше 35%. Дивними видаються такі «технічні умови», оскільки наводять на думку, що написані вони були під В.Кличка, якого багато хто вважає «підстраховочним» варіантом регіоналів.

Додати на користь таких аргументів можна і відверте нехтування Луценком А.Яценюка під час святкової ходи на ювілеї Хрещення Русі.

Останнім «дзвінком» щодо справжньої Луценкової парт належності пролунали заклики з того ж самого «Рецепту» щодо створення мережі опору на території всієї держави. По суті, такі дії Юрія Луценка виглядають не інакше ніж виконання завдання внутрикамерним (тюремним) провокатором, який підбурює до бунту, а потім здає виявлених «ворожих» елементів директору в’язниці.  Зважаючи на те, де провів останні роки Ю.Луценко, можна тільки здогадуватись чи не набув він там саме таких специфічних «скілів».
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.