Американці прагнуть дискредитації влади... в Україні?

18 серпня 2013, 16:42
Власник сторінки
0
185

Міжнародний фонд «Відродження» профінансував Олега Рибачука для створення негативного фільму про Януковича

Представники журналістського руху «Стоп цензурі» та громадської кампанії «Новий громадянин» не можуть досі відійти від екстазу, який спричинений документальним фільмом «Відкритий доступ: Межигір’я».

Ключова особа при створенні цього фільму, Олег Рибачук, який координує  діяльність «Нового громадянина», у захваті від думки, що «на халяву» збацав кіно про шикарну резиденцію Віктора Януковича та піднявся в очах опозиційної та громадсько-активістської спільноти.
Біда тільки в тому, що солідні телеканали шлаком не цікавляться, бо телеглядачі не для того проводили собі телебачення, щоб їм мозки ангажували всілякими примітивними роликами, яких і так повно в Інтернеті. Тому презентувати суспільству зазначений шедевр вітчизняного кінематографа вирішили у броварському парку під відкритим небом. На звану презентацію з’їдуться всі хто приймав участь у створенні цього фільму – еліта «Демократичного альянсу», «Стоп цензурі!» та «Нового громадянина».
Та для Олега Рибачука, як і для, «акторського» складу даного відео-непорозуміння, якість не є пріоритетом, коли відчуваєш в руці хруст купюр із зображенням американських президентів.
Фільм «Відкритий доступ: Межигір’я» розрахований на вузьку аудиторію, представники якої не розуміють дійсності.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: фільм,Демократичний Альянс,Межигір’я,Стоп цензурі!,Новий громадянин,Олег Рибачук,псевдо-документалістика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.