Гройсман плаче в жилетку Порошенка

18 серпня 2013, 17:00
Власник сторінки
0
253

Вінницький міський голова Гройсман жив собі поживав та добра наживав, аж поки на свій превеликий подив не дізнався, що є одним із об’єктів кримінального провадження.

Виявляється працівники вінницького обласного управління міліції копають під Гройсмана, бо він мав необережність, разом зі своїми спільниками депутатами міськради Зажирком та Кравцем, не зовсім законними методами впливати на хід парламентських виборів у 11-му виборчому окрузі (м. Вінниця). Зокрема, вказані добродії організували масові фальсифікації результатів народного волевиявлення на користь Домбровського. Ні для кого не секрет, що і Гройсман, і Домбровський є людьми, наближеними до кондитерського олігарха Порошенка.
Вінницький мер чудово розуміє, що надмірна увага до нього з боку працівників МВС найімовірніше викликана бажанням керівництва регіоналів покарати Гройсмана за погану поведінку. Якщо це так, то міліціонери будуть носом землю рити, щоб назбирати достатньо доказів про скоєний злочин.
Тому міський голова, піджавши хвіст, побіг до Порошенка та пожалівся на свою гірку долю. Витерши жилетку від сліз Гройсмана, солодкий олігарх лише пожав плечима, бо розуміє, що тягатись з владою – справа не вдячна.
Отак, шановні, тяжко бути «шісткою» великих людей, бо в їх іграх можна опинитися на місці пішака, якого віддають під бій для досягнення важливішої мети.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: Порошенко,МВС,міський голова,Вінниця,кримінальне провадження,Гройсман,Домбровський,розмін
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.