Голова ВГО «Комітет виборців України» ліг під Порошенка

20 серпня 2013, 16:40
Власник сторінки
TV4 Group journalist
0
175

Петро Порошенко за винагороду в 20 тисяч доларів США найняв голову «Комітет виборців України» Олександра Черненка для проведення моніторингу передвиборчої кампанії голови Києва та депутатів Київради

Незважаючи на баталії, які відбуваються під Київрадою, деякі спритники не полишають намірів очолити представницький орган Києва у непростий для нього час. І справа тут не в тому, щоб Київрада запрацювала в нормальному режимі, бюджетники міста отримали кошти, а вся річ в отриманні важелів впливу на місто та доступу до його скарбниці.

Але ближче до діла. Жертва торгівельних воїн з Росією, вітчизняний шоколадний король Петро Порошенко й досі не полишає намірів зайти на престол Києва. З цією метою, він за винагороду в 20 тисяч доларів США найняв голову всеукраїнського громадського об’єднання «Комітет виборців України», в народі «КВУ», Олександра Черненка для проведення моніторингу передвиборчої кампанії Київського міського голови та депутатів Київради. Однією з умов т.зв. контракту – це збір представниками «КВУ» інформації про нібито «неконституційні дії влади» щодо призначення виборів у м.Києві.

Крім того, за задумом Порошенка, у вересні п.р. представники «КВУ» повинні провести низку інформаційних акцій під гаслами: «Київ безголовий!», «Влада ще не виростила гречку для перемоги!», «Як тебе не любити…» і т.п. В свою чергу, наближені до Порошенка мас-медіа разтиражують зазначені гасла, і знову ж, як спасителя Києва та киян, рекомендуватимуть на посаду голови міста єдиного опозиційного кандидата Петра Олексійовича Порошенка.

Тільки хочеться нагадати пану Черненку, що «Рошенівський король» хоч і багатий, але з грошима дуже не любить розставатися. Багато, хто з його друзів, з якими він мав справу, й досі від Порошенка не отримали обіцяних коштів. А тут ще й збитки, які виникли внаслідок заборони Росією ввозу цукерок кампанією Roshen. Тому на лице усі передумови того, що Черненко, за свою «кропітку роботу» грошей також не отримає.

А Вам, Кияни, нагадаю, що «не все те золото, що блищить!». Авжеж, Вам робити вибір, хто розпоряджатиметься комунальним майном. Головне при цьому виборі, розуміти «хто є хто». Впевнений в одному, що дрібних шахраїв та казнокрадів, на кшталт Порошенка з його купленими «друзями», допускати до столиці не потрібно. Нехай у себе на Вінниччині будує Рошенівську державу, а Києву потрібний розумний політик та вмілий хазяїн.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.