Охоронець бютівця Іванчука, жорстоко побив міліціонера

20 серпня 2013, 20:07
Власник сторінки
0
173

Яскраво відірвалися у понеділок під стінами КМДА опозиційні нардепи, яким, мабуть, вже набридло влаштовувати побоїща в приміщенні Верховної Ради

Потрібно ж було свою рукопашну майстерність й народу продемонструвати, так-би мовити, наживо.
Більше того, сам поводир бютівських щурів – Арсеній Яценюк, благословив своїх розбишак на мордобій та форсування будівлі КМДА будь-якими способами.

Прийнявши близько до серця слова вождя, «батьківщинець» Андрій Іванчук, натравив свого бодіарта на працівників міліції, які, стоявши кільцем, захищали від очманілих активістів архітектуру київського органу самоуправління.
Під «гарячу руку» Іванчуківського тілоохоронника все-ж-таки попав один із правоохорнців. Мов звір, вирвавшись з клітки, лупцював нардепівський барбос бідолашного міліціонера, який вже не мав сил протистояти войовничому жеребцю.
Після цього інциденту, отямившись, пан Іванчук зрозумів, що потрапив у досить незручне становище, яке може негативно сказатися на його політичному іміджу. Але, враховуючи майстерність перекручування та приховування дійсності, яка притаманна «щурівському опозиційному кублу», Андрій Іванчук зі своїм цербером всерівно будуть жертвами міліцейського свавілля.
Дивує, що не всі опозиційні депутати пройнялися настановою Арсенія Петровича і поводили себе адекватно, як справжні народні обранці. Сергій Пашинський та Олександра Кужель одразу повідомили журналістам, що вони не збираються хуліганити під стінами КМДА, підтримуючи когорту психічно неврівноважених «бютівських» бойовиків.
Для повного куражу не вистачало бувалого барикадника Олега Тягнибока, який в той час приймав участь у Світовому конгресі українців у Львові. Це стало причиною незначної суперечки між протестуючими нардепами від «Батьківщини» та «Свободи». В процесі побиття правоохоронців, «свободівець» Юрій Сиротюк, завзято пояснював «компаньйонам» з «Батьківщини», що Тягнибок, переживаючи свою відсутність на цьому побоїщі, просто вимушений бути на Львівському конгресі. Натомість, діти Яценюка настоювали на тому, що Олег Тягнибок, прикриваючись участю у конгресі, самоусунувся від акції за попередньою зговором з представниками влади.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: КМДА,Кужель,Протистояння,міліція,побиття,охорона,Пашинський,Іванчук
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.