«Український тиждень» надрукує ексклюзивне інтерв’ю Тимошенко за $20 тисяч!

22 серпня 2013, 19:07
Власник сторінки
0
256

Останнім часом складається враження, що доля Юлії Тимошенко викидає чорні прапорці з самих неочікуваних для неї сторін

І концентрація чорного кольору в її житті стає на стільки великою, що цього може не витримати навіть така «залізна леді».

Демаршу або таємної гри можна було очікувати від Яценюка або інших однопартійців. Їхні регулярні витівки та корисні наміри не роблять колег Тимошенко тим фундаментом, на яких вона може опертися. Однак зради з боку найбільш опозиційних засобів масової інформації Юлія Володимирівна очікувала з найменшою імовірністю. Однак, як виявилося, саме це і стало.
Мабуть найбільш популярний серед опозиційних мас-медіа журнал «Український тиждень» перестав гнути лінію Тимошенко. Журналісти розповідають, що більше не отримують категоричні вказівки позитивно висвітлювати ув’язнену лідерку «Батьківщини». І на практиці ми бачимо матеріали, які почали піддавати критиці діяльність Тимошенко та її однопартійців.
Журналісти відвернулися, особисті піарники вже який місяць не можуть організувати жодної пристойної PR-кампанії – Юлія Володимирівна розлючена. Вона перестала довіряти своїм консультантам і самостійно шукає рішень в біографіях відомий політичних діячів.
В складній ситуації справу знову у свої руки взяв Сергій Власенко – один з небагатьох політиків, якому довіряє Тимошенко і який не має перспективи в політичному житті України, якщо залишиться без її покровительства. Розуміючи це, Власенко виконує всі можливі функції: адвоката, політконсультанта, піарника та найближчого друга.
Цього разу він взяв на себе функцію піарника і намагається розмістити інтерв’ю Тимошенко саме в журналі «Український тиждень». В редакції журналу Власенку назвали суму за публікацію інтерв’ю – 20 тисяч доларів – що мабуть його трохи шокувало. Не знаю, чи поділився він цією інформацією з Тимошенко. Я б на його місті не став цього робити. Це було б ще одним ножем в її і так хворе тіло. Однак Тимошенко погодилася на інтерв’ю, за умови, що вона особисто редагуватиме остаточну версію матеріалу.
Крім Власенка є ще одна особа, яка дуже переймається піаром Тимошенко – її донька Євгенія. До речі, непогана б вийшла пара – Сергій та Євгенія. Хоча, мама може ревнувати…
Так ось Євгенія також взялася за піар, якого надто не вистачає її матері. Вона бажає створити сайт, який буде присвячений діяльності Тимошенко за ґратами, а також роботі колег по її визволенню. Євгенія вважає, такий ресурс зможе вплинути і на активну вітчизняну Інтернет-спільноту, і на європейських чиновників, які останнім часом втратили інтерес до справи Тимошенко.
Відверто кажучи, дії команди Тимошенко схожі на конвульсії людини, що вмирає. Тимошенко, яка звикла самостійно приймати рішення, обмежила своє спілкування декількома наближеними особами, які навряд чи зможуть витягнути її з ситуації, що склалася. В’язниця обмежила її у пересуванні, а егоцентрічність і схильність до самостійного прийняття рішень – у колі ефективних порадників.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: журнал,Власенко,Євгенія Тимошенко,Юлія Тимошенко,піар,ціна,інтерв'ю,Український тиждень моди,новий Інтернет-проект
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.