Американські підлабузники закидують нового Посла США чолобитними один на одного

22 серпня 2013, 19:19
Власник сторінки
0
174

Керівник ВМГО «ОПОРА» Ольга Айвазовська написала кляузу в Посольство США на голову ВГО «КВУ» Олександра Черненка

З наближенням виборчих процесів в Україні активізують свою діяльність численні вітчизняні неурядові громадські організації, які злітаються як бджоли на мед до іноземних структур, досить широко представлених у нашій державі.

Бажання якнайбільше заробити на супроводжені важливих політичних процесів в державі, звичайно за сценарієм іноземної сторони, спричиняє жорстку конкурентну боротьбу в стані вітчизняних НДО. Отримання грантів в такий період є найбажанішою подією в цьому середовищі.
Саме така ситуація склалася навколо майбутніх виборчих компаній. За їх моніторинг, щедро оплачений іноземцями, б’ються керівники «Опори» Ольга Айвазовська, «Комітету виборців України» Олександр Черненко, «Лабораторії законодавчих ініціатив» Ігор Когут та «Інституту Республіка» Володимир Чемерис.
На даний час голова «КВУ» вже заключив декілька угод з організаціями-посередниками, які виготовлятимуть моніторингову продукцію для визначення ставлення мешканців столиці до окремих політиків-кандидатів на посаду Київського міського голови та до найбільш впливових політичних сил. Черненко також активно працює в інших закордонних проектах з моніторингу виборчих процесів.
Така активна діяльність Черненка спонукала керівника «Опори» Айвазовську написати кляузу до Посольства США, що «КВУ» це «політично заангажована» організація, а її голова та співробітники не є професіоналами у справі серйозних моніторингових заходів. Мовляв, їм лише моніторити ціни у супермаркетах. Айвазовська сподівається, що критика «КВУ» зіграє на її користь і американська амбасада надасть вказівку підконтрольним донорам відмовитися від співпраці з «політично заангажованою» та «непрофесійною» громадською організацією.
Скажете, що непорядно вчинила? Геть сантименти – на «війні» всі методи доступні. І нічого дивного в цьому немає – «гроші не пахнуть»…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: посольство США,Олександр Черненко,гранти,заангажованість,Ольга Айвазовська,«ОПОРА»,НДО,кляуза,«Комітет виборців України»
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.