В США готують план роботи з українською опозицією

23 серпня 2013, 18:14
Власник сторінки
0
221

Приказка про те, що старший брат завжди допоможе, наразі втілюється у життя

Поспостерігавши за, м’яко кажучи, невдалими діями головних українських опозиційних сил, американські боси вирішили втрутитися в ситуацію.

Об’єднання «Фронту Змін» та «Батьківщини» нібито відбулося за планом – обрали лідерку, затвердили керівництво, відрапортували за океан про вдале виконання. Однак старший брат на то й старший, щоб слідкувати за молодшим. Виконання цієї спостережної функції було покладено на Національний демократичний інститут міжнародних відносин США.
Цього літа представники інституту в Україні відмоніторили ситуацію і доповіли нагору, що об’єднання опозиційних сил офіційно відбулося, однак на місцях осередки партій не можуть знайти спільної мови – голова одна, а тіла два.  Політична потвора існує, однак молока вона не може давати. А кому потрібна корова, що не дає молока? Тим більше якщо вона споживає дуже багато «зелених»?
Ось і вирішили американські, що об’єднану опозицію потрібно навчити ходити, мукати та спокійно стояти, коли її будуть доїти. Якщо звичайно такі часи настануть. Американці, на відміну від українців, яким потрібно все і одразу, звикли працювати на перспективу і добре розуміють, що будь який бізнес-проект потребує вкладень коштів та зусиль. Лише за цієї умови можна отримати стабільний і суттєвий прибуток у майбутньому.
І тому у Вашингтоні розробили план навчання опозиційних депутатів місцевих рад для прискорення процесу об’єднання «Фронту Змін» і «Батьківщини» на рівні осередків. Опозиційні депутати дуже різношорстні, не так просто навчити їх працювати єдиним організмом і мукати під одну мелодію. А виходячи з приказки, що праця зближує людей, в США вирішили створювати спільні громадські приймальні, де депутати пліч-о-пліч будуть працювати з єдиною метою на благо українського народу.
Американці хочуть розпочати роботу з депутатами вже на початку вересня і завершити процес об’єднання опозиції до кінця року. Для опозиції це значна допомога, без якої їй навряд чи вдасться сформувати ефективне об’єднання. Однак, чи буде це допомогою українцям? Чи знову нам підсунуть якусь гидоту в яскравій обгортці з написом «демократичні цінності». Єгипетське суспільство вже який рік не може перетравити подібні американські «цукерки». І з кожним роком його нудить все більше і більше…

Argumentum.Info”   

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: США,опозиція,Фронт змін,ВО Батьківщина,міжнародні відносини,Національний день слона
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.