Тягнибок вкрай стурбований суттєвим падінням рейтингу Свободи

20 червня 2013, 23:39
Власник сторінки
0
308

Стара приказка «сам себе не похвалиш – ніхто не похвалить» вдало підходить під методи діяльності «правого крила» нашої опозиції.

В світлі останніх політичних подій та невдалої акції з підняття України, рейтинг деяких представників опозиції та сил, які вони представляють стрімко пішов на спад.

Першим, за даними соціальних опитувань, посипався рейтинг Олега Тягнибока. Догрався Тягнибок і Ко з національним питанням, тепер боком вилазять витівки Фаріон з Мірошниченком щодо євреїв і комуністів. Думати треба, що люди в Україні не люблять радикалізм від якого тхне неонацизмом. Мабуть не забуті уроки війни і третього рейху. Пан Олег, відчувши, що втрачає позиції, а з ним і перспективи в омріяному опозиційному майбутньому, негайно зібрав «мислячу еліту» «Свободи» та роздав термінові вказівки.
Ті хто може адекватно висловлювати свої думки або принаймні прочитати їх з паперу мають розповідати перед журналістськими камерами про те як у «Свободі» все прогресивно та перспективно:  зростаючу довіру населення, захмарний рейтинг, заплановані реформи та механізми їх реалізації. При цьому будь-які інші дані, показники та підрахунки будуть називатись необ’єктивними та, традиційно для опозиції – «владними замовленнями».
В цей час інші – ті хто може працювати з цифрами або принаймні знає як вони виглядають будуть, вигадувати альтернативні дослідження та опитування, які підтверджуватимуть байки перших.
Тож нам з Вами лишається купити поп-корну та насолоджуватись черговими випусками «Тягнибок-шоу», коли клоуни від «Свободи» намагатимуться навішувати на вуха електорату чергову партію національно свідомої локшини.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: Тягнибок,свобода,рейтинги,Фаріон,провокації,Мірошниченко,розчарування,витівки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.