Фонд «Відродження» фінансує тільки опозицію

06 липня 2013, 05:43
Власник сторінки
0
181

На крилате питання «по чём нынче революция?» відповідь знає керівництво Міжнародного благодійного фонду «Відродження». Більш того, вони й конкретну цифру назвати можуть!

Механізм простий та ідеально вкладається у відому всім економічну теорію: спочатку треба створити знаряддя виробництва, а потім виробництво почне приносити тобі прибуток.
Саме цим    роками і займається «Відродження» – створює для свої хазяїв знаряддя «виробництва» у вигляді кишенькових громадських організацій та їх діячів, журналістських об’єднань та журналістів- розслідувальників, які заради свого друга «Франкліна» приносять весь інформаційний бруд, необхідний хазяям.

Останнім часом іноземні благодійники з «Відродження» оголосили просто таки небачену «ярмарку щедрості» – гранти роздаються навіть тим, хто їх раніше ніколи не отримав би! Єдина умова – більше бруду, більше конфліктів, більше протиріч, які б роздирали Україну, – а гроші не проблема! Карт-бланш звичайно ж отримали всі організації та персони, яких пов’язують з теперішньою опозицією. Для них процедура взагалі спрощена – сказав що всі чинуші крадії – отримай цукерку.
Чи то від наївності, чи то від глибокої відрази до нашої держави вітчизняні «інструменти виробництва» не хочуть зрозуміти, що не сьогодні – завтра наступить момент, коли їх викинуть на узбіччя, як використаний матеріал.
«Відродження» – це масивний, добре змащений маніпуляційний механізм, який ставить за мету примусити українців будь – якою ціною робити те, що потрібно «господарям»!     Основна мета – створити в Україні т.зв. «п’яту колону», якою легко керувати і спрямовувати. Ми вже пережили один «кольоровий» переворот, який закінчився моральним розчаруванням і фінансовим занепадом. Невже історія нічому не вчить українців, які знову вірять американським «поводирям демократії».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: опозиція,Україна,гранти,фінансування,Фонд Відродження,маніпуляції
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.