Нагороди Юлі

09 липня 2013, 04:02
Власник сторінки
TV4 Group journalist
0
216

Євгенія Тимошенко прагне отримати нагороду «За політичну мужність»! Щоправда, не за власні заслуги, а як вже останнім часом водиться – за маму, засуджену Юлію Тимошенко

Звісно, остання залишається у буцегарні на одинці з мріями про церемонію офіційного нагородження, червону доріжку, фанфари та розсип феєрверку на її честь. Що ж, напевно доведеться поступитися дочці можливістю насолоджуватись бенефіціями, адже іспанці, а саме вони нагороджуватимуть Леді «Ю», вже все спланували.

У сонячній Барселоні, 11 липня Жужа візьме участь у роботі з’їзду іспанської партії «Басків», під час якого Тимошенко молодша має отримати означену нагороду. Хоча нагорода надто сильно сказано, швидше це нагадує значок та старий як світ вислів про омріяне: - «на тобі значок, що ти не дурачок».
Баскська націоналістична партія сповідує баскський націоналізм та ідею створення незалежної баскської держави. Слід зауважити, що це не сама впливова організація, тому радіти «значку» наврядчи резонно. Хоча у кожного свої смаки, а головне – вибір. Можливо свободам басків сприяє діяльність Тимошенко спрямована на зубожіння України? Не факт, але баскські націоналісти свій вибір зробили. Доречі, не в останню чергу завдяки старанням народного депутата від «Батьківщини» Григорія Немирі, який спочатку пролобіював нагородження, а тепер взявся за організацію візиту. Саме він буде супроводжувати «номінанта», а можливо теж розраховує на значок. Хоча на фоні проваленої Немирею місії щодо жорстокої позиції Європи в питанні звільнення Ю.Тимошенко, і це можна вважати здобутком. Як кажуть, з поганої вівці…, хоч «значок» Юля отримає.
Дивує тільки те, що леді «Ю» чомусь не нагороджують в Україні. Звідки така іноземна підтримка? Невже її ув’язнення так розчулило Європейських політиків, чи може на «Юліному питанні» вирішили поPRитись ще й за кордоном? То може слід залишити її у в’язниці – на чому ж будуть заробляти PR-поінти іноземні політики та українська опозиція? Тимпаче унікальна можливість зайнятись колекціонуванням «значків», все ж розвага за гратами. Україна має шанс отримати не тільки найскандальнішу, а й найтитулованішу ув’язнену, залишилось тільки доручити Немирі бронювати сторінку у «Книзі рекордів Гіннеса».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: Барселона,тимошенко,політика,Євросоюз,Юлія,Немиря,нагороди,Євгенія,Жужа,відзнаки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.