Любарець сказав, що опозиція не є лідером, а лідером опозиції є Любарець

02 серпня 2013, 18:10
Власник сторінки
0
232

Вже давно помітив, коли в Україну проїздять американці, вони втрачають відчуття адекватності і реальності, вдаючи з себе господарів українського народу і української влади.

Навіть якщо цими громадянами США є колишні українці, яке претендують на роль лідерів опозиційного руху.


Наша опозиція, скоріш за все, загралася з місцевими олігархами і «відбилася від рук» Заходу. Мабуть тому США вже не покладають на неї надто великих сподівань. Мабуть тому Василь Любарець приїхав в Україну з місією створити альтернативну «вуличну» опозицію.
Сьогодні він дав зрозуміти журналістам, що інтереси ображених громадян відстоює саме він. А лідери опозиції «Свобода» та «Батьківщина» допомагають тільки на словах. Більш того, він взявся проводити альтернативну всеукраїнську акцію протесту і оголосив підготовку плану.
Заокеанських босів можна зрозуміти. Вони надто незадоволенні провалом акції «Вставай, Україно!», яку організовувала трійця: «Удар», «Свобода» та «Батьківщина», – які втратили довіру народу. За їхнім задумом колишній військовий, який з 1998 року проживає в США, має витягти ситуацію і підбурити народ до акцій непокори.
Думаю, саме цим можна пояснити ту впевненість, з якою поводить себе Василь Любарець. Маючи американський паспорт та «дах» на рівні керівництва США, він через ЗМІ на всю країну оголошує себе лідером опозиції, називаючи Свободівців «кашеварама», а Тимошенківців зрадниками. Він відгороджується від всіх інших, щоб створити окрему закриту організацію.
Така поведінка Любарця є типовою для секти мормонів, в якій він є одним з керівників. Якщо ними щось організовується, то до керівництва процесом допускаються лише «браття по вірі», а не православні, католики та баптисти, які представляють керівництво нинішньої опозиційної трійки. Більш того, за визначенням релігієзнавців, секта мормонів має тоталітарний ухил, а тому не варто очікувати від самопроголошеного лідера опозиції демократичних принципів управління та руху у бік захисту прав та свобод людини.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: США,свобода,Батьківщина,УДАР,вулична опозиція,конфронтація,Люберець
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.