За скільки В.Любарець та «УДАР» продали Україну спецслужбам США?

05 серпня 2013, 18:42
Власник сторінки
0
286

До цього часу у всіх на слуху події у с.Врадіївка Миколаївської області, але вже не стільки самі події, як те що розгортається навколо них, зокрема, учасників Врадіївської ходи.

Хотілося розібратися в цьому з самого початку, особливо щодо героїв цієї ходи.

Одним із основних організаторів пішої ходи є Любарець Василь Олексійович. Особистість неоднозначна. В минулому військовий, який служив, ще при Радянському Союзі у Генеральному штабі Збройних сил та мав допуск до державної таємниці. Саме в цей період, він потрапив у поле зору американських спецслужб, у зв’язку з тим, що обслуговував супутникові системи наведення ракет. На початку 90-х років, коли В.Любарець побачив, що все йде до розвалу, у т.ч. і армія, він будучі ще офіцером ЗС  активно розпочав відвідувати різноманітні тренінги, які на той час організовувались спецслужбами різних держав під прикритям благодійних організацій, у т.ч. і США, на беззахисній території Радянського Союзу. У ході одного з таких тренінгів його було завербовано агентом ЦРУ (назвемо його Джек), який працював під прикриттям у Москві.

Джек одразу запримітив працелюбного та амбітного, ще доволі молодого чоловіка, який відрізнявся від інших значною ненавистю до своєї країни та її народу.

На початку 2000 років В.Любарець пройшов підготовку у США на одній з американських тренувальних баз спецслужб.

Після цього керівництво ЦРУ приймає рішення відправити В.Любарця в Україну, як вільного агента для боротьби з існуючою владою та режимом Л.Кучми, а також на практиці застосувати набуті знання під час навчання.

В.Любарець в цей час приймає активну участь в акції «Україна без Кучми», помаранчевій революції, але з приходом до влади Ющенка, діяльність В.Любарця йде на спад і він більше часу проводить закордоном, де під керівництвом того ж Джека 4 роки навчається у Державному коледжі штату Юта (за інформацією журналістів, коледж знаходиться під контролем спецслужб США та використовується ними для підготовки власних агентів).

За цей період, В.Любарець набув значного досвіду в організації та проведені різних політичних акцій, у т.ч. навичок вуличних протестів, вступив до релігійної секти цієї держави – мормонів, отримав громадянство США, перевіз свою сім’ю до цієї країни (його доньки проживають в США та вийшли заміж за громадян цієї країни).

У 2010 році до влади в Україні знову приходить не підконтрольна США політична партія, і наш герой повертається в Україну і примикає до організатора податкового майдану О.Данилюка та бере в ньому активну участь. Але акція була специфічна, розрахована на окрему категорію населення - підприємців, які після помаранчевої революції розчарувалися в усіх політиках і захід не знайшов свого продовження.

І ось 2013 рік. Злочин у Врадіївці, наявність дійсно розгніваного народу, що дає можливість штучно створити масові заворушення. Отримавши відповідне завдання В.Любарець  з’являється у Врадіївці без копійки в кармані. Але ситуація заспокоїлася і В.Любарець починає їх піднімати, ходити по дворах, підбурювати людей іти на Київ для пошуку правди.

Але населення селища свій бойовий запал «спустило» на райвідділок міліції і особливого бажання йти з невідомим чоловіком в таку далечінь не мало. Тоді В.Любарець звертається до свого старого знайомого О.Данилюка (який живе за рахунок фінансування іноземцями) та народного депутата від партії УДАР В.Наливайченка (будучи головою Служби безпеки України надав ЦРУ кабінети в будинку Центрального Управління СБУ) за організацією підтримки.

Останній закликав керівництво партії УДАР приєднатися до цієї політичної ходи. Однак вже всі народні обранці були на відпочинку. Тільки народний депутат УДАРу С.Каплін відгукнувся на вказану пропозицію .

Наприкінці хочеться запитати у цих псевдоходоків, скільки ж Вам США за це пообіцяло? А може керівництво УДАРу просто не знало, що В.Любарець американський шпигун?

Чи можливо В.Кличку (вся сім’я якого теж давно вже проживає закордоном) перед вересневою поїздкою до США потрібно мати докази про не даремно витрачені американські долари, які отримані від іноземних спонсорів?

Питання залишаються відкритими, але одне зрозуміло - США і надалі буде через подібних любарців, наливайченків, капліних та кличків намагатися розхитати політичну ситуацію в нашій державі. Прикро, що вітчизняні партії в цих подіях становляться на анти державницьку позицію.

Однак є надія, що народ розбереться хто дійсно є патріотом, а хто лише маріонетка в руках іноземців і зрадник своєї Батьківщини!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: США,Кличко,Наливайченко,УДАР,Любарець,спецслужби,Врадіївка,змова,мормони,Данилюк
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.