Гроші не пахнуть або ганебний кінець журналістського руху «Стоп цензурі!»

08 серпня 2013, 00:44
Власник сторінки
0
248

Сучасна журналістика є дзеркалом політичних подій в Україні

Якщо уважно придивлятися, то можна досить точно передбачати деякі події, в тому числі й кадрові призначення.
Дуже показовим прикладом є масова любов представників «Стоп цензурі!», яка раптово запалала у них до «5 каналу».

Ніби безвинна заява журналістів про початок проектів на телеканалі насправді є продуманою акцією «підстилання» себе під майбутнього політичного спонсора, чия прихильність забезпечить їм  безбідне існування протягом кількох років.
Отож, відкриймо занавес. Звиклі до «висмоктування» халявних грошей стопцензурники зробили ставку на політичну вдачу власника «5 каналу» Петра Порошенка, який за їх інформацією, найближчим часом буде призначений Головою КМДА та стане одним з основних кандидатів на пост мера м. Києва.
І зовсім не турбує шановних «діячів пера» занадто різка зміна політичних уподобань та нехтування журналістською етикою. Мабуть не буде таких милих серцю Найєма викриваючих розслідувань як це очільник Києва суміщає державну службу з управління власним бізнесом.
Не помітить Віка Сюмар і використання «5 каналу» в інтересах певних політичних сил (яка ж то джинса!).
Залишається тільки здогадуватись, яку ціну запропонували журналістам, якщо вони ладні перекреслити власну репутацію, працювати пліч-о-пліч з тими, кого називали огидною пародією на журналістів, терпіти цензуру й «поносити» колишніх колег.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
ТЕГИ: 5 канал,спонсорство,джинса,Порошенко,Київ,вибори,журналісти,Стоп цензурі!,Сюмар,мер
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.