«УДАР» прагне залишити Київ без тепла

01 жовтня 2013, 03:29
Власник сторінки
TV4 Group journalist
0
207

Через блокування Київміськради опозиційними партіями кияни будуть сидіти із холодними батареями

Черговим «доробком на благо киян» від партії «УДАР» може стати блокування засідання Київської міськради, заплановане на 2 жовтня. І усе б було доволі смішно, якби не було водночас так сумно. Активні у своїх «народних» починаннях, «ударівці» вирішили вкотре продемонструвати свою заполітизовану натуру, попри нагальні потреби столиці і її мешканців.
Головним мотиваційним гаслом лідера «УДАРу» В.Кличка та його однопартійців з приводу необхідності чергового блокування сесії міськради є «недопущення розгляду земельних питань та безпосередньо роботи нелегітимної міськради». Однак чомусь байдуже партійним горлопанам, що головним питанням засідання буде не земельне, як запевняють напередодні «ударівці», а саме питання підготовки і початку опалювального сезону у столиці. Мабуть не відчувають партійні бонзи і їх поплічники на власній шкірі, яка температура у квартирах киян і як неприємно засинати у холодних домівках. Головне для них – само піар без врахування нагальних потреб міста і його жителів.
Враховуючи блокування міськради 19 серпня цього року «УДАРом» та іншими маргінальними  партіями, більш аніж переконливо зазначену ситуацію прокоментувала Галина Герега, вказуючи на те, що через блокування Київміськради опозиційними партіями кияни будуть сидіти із холодними батареями. Водночас, зриваючи розгляд бюджетних питань, «ударівці», які є ініціаторами блокування сесії, наштовхують сотні тисяч мешканців столиці на виживання без заробітних плат.
На чийому боці все ж таки стоять Кличко і компанія, варто задуматись саме зараз. Згадуючи народне прислів’я про те, що ситий голодного не розуміє, стають зрозумілими такі недалекоглядні і партійно приземлені заяви і дії. Адже у теплих триповерхових будинках, із мільйонними прибутками, у наддорогих іномарках вкрай важко зрозуміти потреби «маленького українця».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Плохие пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.