П'ять причин, чому потрібно відвідати Національну оперету України

14 лютого 2014, 11:08
Власник сторінки
Художній керівник Київського національного академічного театру оперети
0
511

Кожен українець має, як мінімум, п’ять причин відвідати Національну оперету України, адже «оперета» - це найсвітліший, найдемократичніший і найенергетичніший жанр.

Перша причина – це відпочинок від повсякденної рутини. Якщо ви хочете позбутися поганого настрою, то вам відкриті двері в Національну оперету України. Тому що оперета – це таблетка хороших емоцій.

Другою причиною відвідати Національну оперету є можливість послухати наймелодійнішу музику у світі. Оперета - це музика кохання, що особливо актуально в День Святого Валентина.

Третя причина стати поціновувачем Національної оперети полягає в тому, що Київська оперета поєднує в собі різноманітні музичні жанри. Київську оперету не можна оминути, якщо ти хочеш познайомитися із оперетою, мюзиклом, оперою-буфф, модерн-балетом, балетом-феєрією, музично-драматичною виставою, зінгшпілем. Крім вище сказаного, Національна оперета - це також велика палітра різножанрових концертів: оперні, симфонічні, концерти суто мюзиклові, суто оперети та українського мелосу.

Четвертою причиною є те, що у Національній опереті працюють надзвичайно обдаровані і талановиті митці: артисти балету, хору, оркестру, артисти-вокалісти. Адже на відміну від акторів драматичного чи оперного театру, акторам театру оперети треба бути і драматичними акторами, і співаками, і танцівниками одночасно. Тобто акторами синтетичними.

П’ята причина – наші постановки є сучасними і актуальними, як з точки зору смислового наповнення вистав, так і з точки зору спецефектів та виконавської майстерності. Ми працюємо з сучасними технологіями, тому результатом нашої роботи є не вистави у звичному розумінні цього слова, а шоу-постановки, де застосовуються звукові та візуальні ефекти, і навіть живого дощу на сцені.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.