Три причини, чому потрібно ходити в театр

11 лютого 2014, 11:23
Власник сторінки
Художній керівник Київського національного академічного театру оперети
0
3377

Першою причиною є те, що театр – це відпочинок.

...Театр вириває людину з традиційного середовища, в якому вона щоденно знаходиться, а як відомо, зміна діяльності – це одна з форм відпочинку.

 

Другою причиною походу в театр є духовне збагачення, яке отримує людина. Театр є емоційним душем, оскільки це і безпосереднє спілкування з живою музикою, де звуки струн і клавіш немов би огортають глядача і змушують відчути її проникливіше. Це і відтворення акторами емоцій та почуттів, які глядач сприймає і переживає разом з актором, як безпосередній учасник подій. Це і зал, де вирує вибухова позитивна колективна енергія. Це море енергії праці, традицій, історії, видатних та сучасних імен драматургів, композиторів, в яке потрапляє людина.

 

Третя причина відвідати театр інтелектуальна, адже осмислення театральної постановки - це філософська робота, наслідком якої є безліч інтерпретацій побаченої  вистави. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.