Перевтілення – шлях до самопізнання чи втеча від реальності?

02 грудня 2013, 17:02
Власник сторінки
Художній керівник Київського національного академічного театру оперети
0
226
Перевтілення – шлях до самопізнання чи втеча від реальності?

26 грудня прем'єра вистави "Мадемуазель Нітуш"

Саме ці питання на кожній репетиції ставлять собі актори Національної оперети України, які грають головні ролі у виставі Флорімона Ерве «Мадемуазель Нітуш». Насправді, у легкій веселій опереті французького композитора  приховано далеко не просте питання: чому люди часто живуть не за покликом душі, а за встановленими загальноприйнятими нормами поведінки? Так простіше? Або ж вони бояться зазнати поразки і розчаруватися у власному виборі і рішенні? Чи, може, стримує суспільна думка? Однак, лише змінюючись, експериментуючи, випробовуючи власні сили, таланти та вміння можна знайти шлях до свого власного відчуття щастя.

В опереті  «Мадемуазель Нітуш» герої  ведуть подвійне життя: Селестен – набожний хормейстер монастирського пансіону,  і, водночас, далеко не скромний  композитор оперет Флорідор та Деніза – зразкова старанна вихованка пансіону, яка мріє стати блискучою  актрисою.

Як саме наші артисти втіляться в образи головних героїв вистави та які з характерів їм будуть ближчими по духу дізнаєтеся зовсім скоро.

26 грудня, рівно через 130 років після прем’єрної постановки вистави в Парижі в театрі Вар’єте у 1883 році, на сцені Національної оперети «Мадемуазель Нітуш» постане перед столичною публікою. На глядачів чекають таємниці, комічні непорозуміння і море любовних колізій з французьким шармом в супроводі декорацій, зорових спецефектів та яскравих костюмів персонажів.

Не пропустіть нагоди  завітати до Національної оперети –

 місця зустрічі  щасливих людей!

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.