В Київській опереті відбудеться міжнародний музичний проект

21 листопада 2011, 11:31
Власник сторінки
Художній керівник Київського національного академічного театру оперети
0
583

2 грудня о 19.00 за підтримки Посольства Литовської Республіки в Україні Київський національний академічний театр оперети та Каунаський державний музичний театр запрошують шанувальників оперети на спі

В Київській опереті відбудеться міжнародний проект з нагоди 20-річчя встановлення дипломатичних відносин між Литовською Республікою та Україною. 

2 грудня о 19.00 за підтримки Посольства Литовської Республіки в Україні Київський національний академічний театр оперети та Каунаський державний музичний театр запрошують шанувальників оперети на спільний міжнародний проект - cвятковий Гала-концерт за участю провідних литовських та українських артистів оперети.

Литва вважається однією з найтеатральніших країн колишнього СРСР. Там надзвичайно сильна і висока музична культура, потужні виконавська і диригентська школи, які дуже високо цінуються у світі. Кожен такий концерт дає нові відкриття, зміцнює співпрацю.

Глядачі матимуть можливість почути улюблені арії з опер та оперет, музичні номери зі світових шедеврів та насолодитись запальними танцями. Незабутній фейєрверк яскравих перевтілень подарують глядачам українські та литовські артисти на сцені Національної оперети.

Нагадаю, 22 жовтня 2011 року найпопулярніші зірки Київського національного академічного театру оперети на чолі з в рамках цього ж проекту взяли участь у Гала-концерті на сцені Каунаського Державного музичного театру.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.