Почую Пласідо Домінго наживо!

14 лютого 2012, 08:59
Власник сторінки
Художній керівник Київського національного академічного театру оперети
0
636

Його приїзд на ноту вище підніме культурний рівень подій, що відбудуться в Києві під час проведення Євро-2012.

Я почую одного зі своїх улюблених співаків  - Пласідо Домінго - наживо!

Його приїзд на ноту вище підніме культурний рівень подій, що відбудуться в Києві під час проведення Євро-2012.

За ним цікаво стежити не лише як за співаком, але й як за колегою по роботі -  керівника величезного театрального закладу.

Зараз Київська оперета, навіть «в будівельних лісах», працює у "поті чола"  для того, щоб достойно представити Україну і Київ, звичайно, не на футбольному полі, а культурно (готуємо нову складну постановку про яку розповім трохи згодом). Напередодні Євро роботи буде ще більше, але я обов’язково знайду час для задоволення і послухаю спів всесвітньо відомого тенора наживо.

Наскільки мені відомо маестро має виконати  українську пісню. Дуже хочеться почути одну з них у його виконанні. Це, безумовно сприятиме популяризації української музики в світі.

Сподіваюсь, коли він, як футбольний фан, захоче подивитись на головну арену Євро-2012 в Києві, він побачить Київську оперету в чудовому після реставрації стані.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.