Реконструкція Оперети закінчиться вчасно?

17 лютого 2012, 12:52
Власник сторінки
Художній керівник Київського національного академічного театру оперети
0
806

Було б дивно, якби вона зустрічала чемпіонат Європи з футболу в будівельних лісах

Перший етап реконструкції нашого театру повинен бути закінчений до початку Євро-2012. Оскільки Оперета знаходиться поруч з НСК «Олімпійський», було б дивно, якби вона зустрічала чемпіонат Європи з футболу в будівельних лісах. Свого часу гроші на це не були закладені до бюджету 2012, що викликало сумніви в можливості вчасно закінчити реставраційні роботи. 

Напередодні прийняття  Київрадою бюджету Києва на 2012 рік дану суму не було включено до кошторисного документу столиці - тоді на реконструкцію Київського національного академічного театру оперети в бюджеті Києва на 2012 рік замість обіцяних 15 млн. грн., які були необхідні для закінчення розпочатих робіт, передбачили всього 1 млн. грн.

На щастя, Кабмін і Київрада своїм рішенням зробили все можливе для того, щоб реконструкція закінчилась вчасно.

На пленарному засіданні сесії Київради було прийнято рішення «Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Києва на 2012 рік»,  відповідно до якого на реконструкцію Київської оперети виділено 15 млн. грн.

Відповідні кошти на фінансування реконструкції будівлі Національної оперети за адресою: вул. Червоноармійська, 53/3  були передбачені Постановою Кабінету міністрів України від 18 січня 2012 року № 40 «Про затвердження Порядку використання у 2012 році коштів для здійснення м. Києвом функцій столиці, у тому числі будівництва метрополітену до житлового масиву Троєщина».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.