В Київську оперету неможливо дістати квитки

27 лютого 2012, 08:59
Власник сторінки
Художній керівник Київського національного академічного театру оперети
0
944

Київська оперета посідає одне з перших місць за кількістю проданих квитків серед театрів України.

Сьогодні київська оперета - не просто театр, а експериментальна лабораторія, в якій відбуваються справжні дослідницькі процеси. Те, що на наші спектаклі неможливо дістати квитки, говорить саме за себе.

Тому колектив й мріє про відреставровану будівлю театру, а не про прикрашений фасад до Євро-2012, про салонні вечори та літній майданчик на Троїцькій площі.

А ще про гастрольні тури, щоб такі спектаклі, як Моя чарівна леді, побачили не тільки понад 6,5 тисяч глядачів за вечір (як факт, що стався у Німеччині), а й віддалені куточки рідної України та найкращі сцени Європи, а може й, навіть, Америки та Азії.

Також про постановки, які презентуватимуть киянам і гостям столиці іскрометний мікс якісної музики - фешн-видовище Історія одного кутюр’є, або Театр моди, музичну казку Острів скарбів Володимира Бистрякова, класичний дайджест кращих творів оперети Від дуета до септета, бродвейський мюзикл Кола Портера Цілуй мене, Кет.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.