Пішов з життя геніальний актор сучасності і найвеличніша Людина

23 липня 2012, 12:58
Власник сторінки
Художній керівник Київського національного академічного театру оперети
0
557

Колектив Київського національного академічного театру оперети висловлює свої співчуття

Пішов з життя геніальний актор сучасності і найвеличніша Людина – Богдан Сільвестрович Ступка. Його фантастичний талант, оптимізм і нездолана любов до акторської професії стали запорукою створення найдивовижнішої палітри ролей у виставах та кінофільмах - незабутніх та яскравих. Починаючи з «Украденого щастя» та «Білого птаха з чорною відзнакою», акторська постать Богдана Сільвестровича стала знаковою в українському, а потім і світовому мистецтві театру і кіно. Понад 100 ролей у кіно та понад 50 у театрі – у пам`яті вдячних глядів назавжди залишаться його молочник Тев`є і цар Едіп, король Лір та Фауст, Орест Дзвонар і Дон Жуан, гетьман Іван Мазепа і Тарас Бульба, а також багато і багато інших, які увійдуть до скарбниці світового театрального та кіномистецтва.

Колектив Київського національного академічного театру оперети глибоко сумує у зв`язку зі смертю народного артиста України, Героя України Богдана Сільвестровича Ступки та висловлює щирі співчуття рідним, близьким, колегам та друзям.

Вистави і фільми, незабутні ролі і громадські справи заради Добра, величезне серце і вселенська душа світоча українського і світового мистецтва навічно залишаться у пам`яті його вдячних шанувальників.

Вічна пам`ять!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.