Відвоювати своє майбутнє!

10 березня 2013, 14:29
Власник сторінки
Волонтер, громадський діяч
0
1839
Відвоювати своє майбутнє!

Для цього потрібно проявляти солідарність.

 


Солідарність друзів, знайомих Павліченка вражає. Саме так зароджується громадянське суспільство, адже в країні, яку нещадно
ґвалтує сім'я Януковича, в країні де суди, правоохоронні органи де факто не існують, натомість існують антисуди та бандоохоронні органи, в цій країні є надія на світле майбутнє. Важливо, щоб кожен з нас пам'ятав - один у полі не воїн, наодинці ти програєш! Тому слід об'єднуватись у реальні громадські, політичні рухи, реальні дієві спільноти!

Як приклад дієвого руху, в який об'єдналися просто небайдужі кияни, політики, громадські активісти, відомі люди - кампанія на захист родини Павліченків, проти яких брутально сфальшовано справу про вбивство судді! Пропоную анонс акції на захист нашого майбутнього! На захист Павліченків!12.03 о 10.00 на Солом'янській площі! Приходьте, інакше можете стати наступними!

 

http://youtu.be/x55mYTXfeZ0
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
ТЕГИ: Павличенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.